x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Câştigătorul Eurovision, Alexander Rybak, invitatul Paulei Seling la "X Factor"

Câştigătorul Eurovision, Alexander Rybak, invitatul Paulei Seling la "X Factor"

20 Oct 2011   •   21:00
Câştigătorul Eurovision, Alexander Rybak, invitatul Paulei Seling la "X Factor"

Au cautat impreuna factorul X. Acum competitia trece la un alt nivel! Membrii juriului sunt pe cont propriu… Sambata, de la 20:20, telespectatorii vor afla ce categorie vor antrena Adrian Sina, Paula Seling si Mihai Morar. Lupta pentru Factorul X devine personala!

Din prieteni vor deveni rivali, astfel poate fi descrisa din perspectiva membrilor juriului urmatoarea etapa de la "X Factor". Cei trei jurati vor alege alaturi de cate un invitat special finalistii "X Factor". Doar 12 concurenti vor trece mai departe si vor fi cu un pas mai aproape sa isi vada visul implinit. La "X Factor" emotiile ajung la cote inimaginabile.

Paula Seling va beneficia in cea de-a treia etapa a show-ului de sprijinul unui invitat cu totul deosebit. Artistul norvegian Alexander Rybak, castigator al Eurovision 2009, a venit pentru prima oara in Ro­mania pentru a o ajuta pe Paula in alegerea finalistilor din categoria de concurenti pe care o va coordo­na si le va oferi acestora sfaturi. O alta artista cu o voce extraordinara va veni la "X Factor". Alexandra Ungureanu va fi alaturi de Adrian Sina, iar Laurentiu Duta va fi alaturi de Mihai Morar.
Galele live "X Factor" se apropie cu pasi repezi, insa pana la ele concurentii mai au de trecut un hop: vizita la casele juratilor, etapa in urma careia vor fi alesi cei 12 finalisti. Fiecare membru al juriului va deveni, din aceasta etapa, mentorul uneia dintre cele trei cate­go­rii in care au fost impartiti parti­ci­pantii (cei cu varsta sub 25 de ani, cei cu varsta peste 25 de ani si grupurile).

Concurentii din fiecare categorie vor merge in vizita la casa juratului care le va fi indrumator si vor petrece impreuna doua zile la finalul carora vor fi alesi patru finalisti din fiecare categorie. Cei 24 de concurenti vor primi de la men­torul lor melodia pe care o vor avea de interpretat, vor avea la dis­po­zitie aproape doua zile sa o repete si, in final, vor trebui sa-si convinga juratul, cat si pe invitatul acestuia ca merita sa ajunga in galele live.

Ce categorie de concurenti va beneficia de indrumarea Paulei Seling si a lui Alexander Rybak, dar, mai ales, care vor fi cei 12 finalisti pe care ii vor putea urmari in timpul galelor live telespectatorii pot afla urmarind sambata aceasta, de la 20:20, "X Factor", la Antena 1.

×
Subiecte în articol: Paula Seling x factor