x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Cauți soluții pentru a obține bani rapid? Încearcă serviciul amanet de acasă!

Cauți soluții pentru a obține bani rapid? Încearcă serviciul amanet de acasă!

29 Apr 2022   •   12:00
Cauți soluții pentru a obține bani rapid? Încearcă serviciul amanet de acasă!

Dacă ești în căutare de numerar pe termen scurt, verifică opțiunea de împrumut de la Tezaur Investment Group.

Acesta aparține Grupului TEZAUR, care este considerat cel mai mare și important grup de servicii financiare nonbancare din București.

TEZAUR este specializat în emiterea instant, pe termen scurt, de numerar, cu cel mai bun comision de pe piață. Are o experiență de peste 20 de ani în domeniu, și-a început activitatea cu brio, prin deschiderea mai multor agenții de amanet de lux în București, realizate după cele mai înalte standarde de calitate și securitate.

Serviciul Amanet de Acasă

Românii care au dorit să obțină împrumuturi instantanee în bani, au accesat deja serviciul Tezaur amanet de acasă. Acesta este primul serviciu online de creditare, cu garanții din aur, din România, ce oferă clienților cele mai convenabile servicii financiare, atât celor care se află în București, cât și celor din alte orașe din țară.

Prin el se face amanetarea garanțiilor din aur mai rapid și mai convenabil decât ți-ai putea imagina, pentru oricine. Comisionul este cel mai bun de pe piață, iar banii se obțin direct în cont, după acceptarea ofertei. Suma împrumutului se poate estima inițial pe site, iar amanetarea se poate face oricând, din confortul casei. Bunurile sunt ridicate de un curier, în ziua stabilită de client, la ora pe care acesta o alege, iar ele apoi sunt transportate la agenție, unde vor fi evaluate corect și rapid de experți și păstrate în seif, în condiții de înaltă securitate.

Rambursarea împrumutului se face oricând, iar contractul poate fi reînnoit în fiecare lună. După plata integrală a sumei convenită în contract, îți poți recupera bunurile imediat.

Credit rapid, în 5 minute, cu o garanție din aur

Grupul TEZAUR oferă clienților și alte servicii avantajoase, cum ar fi: schimb valutar la un curs preferențial și posibilitatea de a obține rapid un credit, în doar 5 minute, când aceștia au nevoie imediat de numerar. Garanția constă în articole din aur de 14 K, 18 K și 22 K, iar contractul de amanet cu garanție se poate încheia pe o perioadă de 30 de zile, dar cu posibilitatea de prelungire în fiecare lună. Avantajele sunt mari, iată câteva dintre cele mai importante:

  • Împrumutul poate fi realizat și rambursat oricând dorești;
  • Ai cel mai bun comision de pe piață, iar bunurile din aur sunt păstrate în depozitul agenției, în condiții de maximă siguranță;
  • Ai și oportunitatea de a primi o amânare a plății cu 5 zile, de la data scadenței contractului și posibilitatea de prelungire a condițiilor din contract;
  • Poți adăuga și alte bijuterii din aur, iar pe cele achitate deja, le poți lua acasă în aceeași zi.

Serviciul de schimb valutar din agențiile din capitală are cursuri valutare competitive, la cumpărare și vânzare, mai ales pentru euro și dolari. Clienții au și posibilitatea de a negocia un curs preferențial, cel mai bun de pe piață, în funcție de anumite condiții, cum ar fi suma dorită pentru a fi cumpărată sau vândută.

Vânzarea de bijuterii la prețuri avantajoase

O altă opțiune de a primi bani rapid este prin vânzarea de bijuterii sau de articole valoroase din aur, nedorite. Dacă ai bijuterii din aur pe care nu le mai vrei, le poți vinde online, în agenții care sunt dispuse să ofere o valoare în numerar mai mare pentru ele.

Bucură-te de dobânzi mai mici!

La Tezaur ai și posibilitatea de a achiziționa bijuterii noi, în rate, cu un avans de 20%, în magazinul online de bijuterii ce include colecții unice de cercei, brățări, pandative și inele. Articolele sunt de calitate înaltă, din aur alb și galben, sau din aur cu diamante. Pentru achiziția de bijuterii în rate, se întocmește un contract de tip amanet, la care dobânda este de numai 0,01% pe zi.

La Tezaur, vei găsi una dintre cele mai mici dobânzi de pe piață.

×