x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri “Cenuşăreasa – Visele se împlinesc”, numai la Antena 1

“Cenuşăreasa – Visele se împlinesc”, numai la Antena 1

17 Dec 2012   •   12:20
“Cenuşăreasa – Visele se împlinesc”, numai la Antena 1

Cea mai iubită poveste din toate timpurile, “Cenuşăreasa”, se întoarce în această seară, la Antena 1. De data aceasta telespectatorii vor putea urmări o nouă ecranizare a celebrului basm cu noi aventuri de vis din “Minunata Lume Disney”.

Vedeta Antenei 1, Dan Negru, va sta în faţa micului ecran cu fetiţa lui, Dara: “Cinderella este povestea preferată a fiicei mele. I-o citesc foarte des seara, înainte să adoarmă şi este fascinată de basmul ăsta. Mă întreabă cum s-a transformat dovleacul în caleaşcă. Abia aşteptăm să urmărim împreună ecranizarea, la Antena 1. Filmele Disney sunt superbe toate, fără excepţie”, mărturiseşte tăticul Dan Negru.

“Cenuşăreasa – Visele se împlinesc” este o colecţie de trei poveşti care vor purta telespectatorii mici şi mari într-o lume plină de bucurii. Aventura începe cu prietenii Cenuşăresei, şoriceii care o ajută de fiecare dată pe prinţesă. Ei îşi doresc o nouă carte cu povestioare. Prima poveste este, de fapt, prima zi a Cenuşăresei la palat după întoarcerea din luna de miere. Veţi afla care sunt celelalte două poveşti în această seară, de la ora 20:30, la Antena 1.

×
Subiecte în articol: cenusareasa antena 1