x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Cheloo către un concurent X Factor: "Cânţi de parcă te-a epilat cineva cu forţa!" (VIDEO)

Cheloo către un concurent X Factor: "Cânţi de parcă te-a epilat cineva cu forţa!" (VIDEO)

de Cosmina Stoicescu    |    13 Aug 2012   •   15:02
Cheloo către un concurent X Factor: "Cânţi de parcă te-a epilat cineva cu forţa!" (VIDEO)

“Suna de parca te-a epilat cineva cu forta' sau “Stii ce as face eu cu 200.000 de euro? As emigra Intr-un loc unde sa nu te pot asculta' sunt doar doua dintre aprecierile acide pe care Cheloo, cel mai controversat jurat al acestui sezon X Factor le-a facut la adresa concurentilor care s-au prezentat la auditii. In scurt timp, concurentii care au primit un raspuns afirmativ din partea noii generatii de jurati X Factor dau din nou piept cu Delia, Cheloo si Dan Bittman in tabara de pregatire, iar telespectatorii se vor putea bucura si ei, in curand, de un show la puterea X, numai la Antena 1.

De la 16 la 69 de ani, romani, greci, israielieni sau chiar din Republica Dominicana, mai inzestarati sau mai putin, concurentii care s-au prezentat la auditiile X Factor nu au scapat de remarcele mai mult sau mai putin acide ale celor trei jurati, indeosebi de cele ale lui Cheloo care nu s-a sfiit sa intrebe o concurenta daca s-a gandit la o cariera in streaptease sau sa ii spuna alteia ca daca ar castiga cei 200.000 de euro ar emigra intr-un loc in care sa nu o mai poata asculta.

Auditiile X Factor s-au incheiat dupa un lung periplu prin toata tara in cautarea concurentului care va merita sa devina urmatorul super star al Romaniei. In mai putin de doua saptamani concurentii selectati in etapa auditiilor vor da din nou piept cu noua generatie de jurati X Factor, in tabara de pregatire,una dintre cele mai solicitante etape ale concursului. Pe parcursul a trei zile de foc concurentii vor avea parte de antrenamente vocale si de lectii de coregrafie, iar la finalul fiecarei zile vor trece printr-o proba eliminatorie, astfel ca dupa cele trei zile vor ramane cei mai buni 24 de concurenti, impartiti in cele trei categorii de concurs: sub 25 de ani, peste 25 de ani si grupuri.

Din acel moment misiunea celor trei jurati devine una mai dificila. Din judecatori, cei trei se vor transforma in mentori si vor avea de indrumat cate o grupa de concurenti.

Iata ce spune Cheloo despre XFactor si despre concurenti

×