x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Construcţii şi Proprietăţi Am demarat un nou tronson de case în Bavaria Park

Am demarat un nou tronson de case în Bavaria Park

27 Iul 2022   •   15:55
Am demarat un nou tronson de case în Bavaria Park

Ești în căutarea unui nou ACASĂ? Locuiești la bloc și te afli în căutarea unei case de vânzare în Sibiu? Noi suntem aici să te ajutăm.

Oferta noastră de case de vanzare in Sibiu este una variată. Agenția imobiliară New Concept Living are disponibile atât case de vânzare în Sibiu, cât și case de vânzare în zonele limitrofe, la numai câțiva km de centrul orașului. Te așteptam la vizionare, să studiem împreună ofertă de case de vânzare în Sibiu și să găsim împreună variantă ideală pentru tine.

 

New Concept Living a început construcția ultimului tronson de case de vânzare în Sibiu, din cartierul exclusiv de case de vânzare Bavaria Park. Avem disponibile atât case individuale de vânzare în Sibiu, cât și case în regim cuplat. Prețul acestor case de vânzare diferă în funcție de suprafață terenului, care variază intre 259 mp și 802 mp.

 

Pentru mai multe informații legate de aceste case de vânzare în Sibiu, nu ezitați să ne contactați.

 

Prețul locuințelor individuale și în regim cuplat, construite în proporție de 80% de compania New Concept Living, au astăzi preț mai mare, iar locatarii au făcut o investiție bună. În acest moment am demarat construcția ultimelor 8 case din cartier: în următorul an încă 8 familii vor putea să se mute în cartierul de case de lângă Sibiu. 2 case au fost deja vândute.

 

Dacă aceste oferte de case de vânzare în Sibiu amplasate în Bavaria Park nu sunt ceea ce ți se potrivește, nu îți face griji. Avem peste 400 de oferte de case de vânzare în portofoliul agenției noastre.

 

 

×