x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Cortul lui Elan i-a speriat pe jurnalişti. ”200 de oameni vor să fie la RTV”-ul lui Ghiţă. Vezi cine a plecat şi cine a rămas

Cortul lui Elan i-a speriat pe jurnalişti. ”200 de oameni vor să fie la RTV”-ul lui Ghiţă. Vezi cine a plecat şi cine a rămas

de Robert Veress    |    24 Oct 2011   •   13:03
Cortul lui Elan i-a speriat pe jurnalişti. ”200 de oameni vor să fie la RTV”-ul lui Ghiţă. Vezi cine a plecat şi cine a rămas

Sute de oameni au facut coada, ieri, la sediul RTV din Casa Presei, pentru a se reangaja. Revirimentul s-a produs din cauza faptului ca toti au fost speriati de 'cortul lui Elan', respectiv de cat de rudimentara este, in prezent, statia Realitatea TV. Socul a fost mai mare decat cel resimtit aseara, imediat dupa ora 18, cand emisia studio-ului din Casa Presei a fost intrerupta, fiind inlocuita cu emisia Realitatea TV din sediul Willbrook.

Dupa cum relateaza Corina Dragotescu, pe site-ul sau impactnews.ro, ieri, dupa intreruperea emisiei 'am ramas vreo 70, din care erau aseara, la discutia de la miezul noptii cu Sebi Ghita, doar vreo 20'. In schimb, azi, 'la ora 12 isi facusera poze pentru legitimatii 120 de persoane si alte 80 erau asteptate. In momentul acesta sunt circa 200 de oameni care vor sa fie la RTV, iar unii care au plecat la Realitatea vor sa se intoarca'.

Majoritatea 'ancorelor' postului Realitatea TV, respectiv prezentatori de stiri si moderatori au ramas la RTV: Corina Dragotescu, Catalin Striblea (Ultima Ora), Laura Chiriac (Deschide lumea), Cristina Sincai (Newsroom), Letitia Zaharia (Adevar sau Provocare), Dana Razboiu (Stirile din week-end), Tudor Musat (Fabrica).

Ei vor realiza alte emisiuni. Dupa cum plastic s-a exprimat Eugen Chelemen, redactor sef RTV: 'Nu dau moartea pe post'. La aceasta ora se difuzeaza emisiunea 'Ghidul de sanatate'.

Cu toate acestea, toti cei insirati mai sus apar inca in echipa Realitatea TV, de pe site-ul realitatea.net. In schimb, link-ul 'Echipa' de pe site-ul rtv.net este, la aceasta ora, nefunctional.

Printre vedetele care au preferat Realitatea TV si au aparut deja pe post sunt Adriana Nedelea si Mihai Tatulici.

In plus, surse din interiorul postului RTV ne-au declarat ca toti sefii de departamente (cei mai importanti oameni din spatele ecranelor) au semnat cu firma lui Sebastian Ghita.

×
Subiecte în articol: realitatea tv rtv jurnalisti rtv