x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri De ce Oana Zăvoranu nu vrea să fie coprezentatoarea lui Capatos

De ce Oana Zăvoranu nu vrea să fie coprezentatoarea lui Capatos

de Cosmina Stoicescu    |    15 Aug 2012   •   14:03
De ce Oana Zăvoranu nu vrea să fie coprezentatoarea lui Capatos

Faptul ca Oana Zavoranu a incheiat un contract cu Antena1 nu mai este un secret. Oana a confirmat de nenumarate ori acest fapt, dar detaliile intarzie sa apara.

Dupa ce zilele trecute in presa a aparut un zvon cum ca Oana Zavoranu ii va lua locul lui Mircea N. Stoian la Un show pacatos, vedeta a izbucnit din nou. Se pare ca Oana a aflat acest lucru in urma numeroaselor telefoane de felicitare pe care le-a primit in ultimele zile si pentru a lamuri problema s-a folosit de contul ei de facebook.

'.....mereu am fost sincera vreau sa aflati de la mine adevarul. NU SUNT COPREZENTATOAREA NIMANUI... am depasit stadiul asta de la inceputul carierei mele in tv cu emisiunea "Vara ptr doi"de la tvr2 ,emisiune pe care o prezentam cu un alt coleg...deci nu se pune problema ca eu sa impart ceva...orice,cu cineva! Cert este insa ca imaginatia unor persoane a luat-o putin inaintea realitatii si m-a dat pe mine ca fiind noua colega a lui Capatos. E adevarat ca e prietenul meu, dar ar fi fost pacat sa se "consume"doi oameni de televiziune cu personalitati atat de puternice intr-o singura emisiune. E mult mai logic sa profiti de ei din plin si chiar e mai avantajos ptr toti sa ii pui separat si sa dea randament maxim,nu? Cat despre Bingo cu Mitoseru....pffff...asta e chiar o baliverna, hai sa fim seriosi! Surprizele mele ptr voi din toamna sunt MUUUULT mai semnificative si mai COOL:))....as always,love u much', le-a scris Oana fanilor sai.

×