x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Diana Munteanu Niculescu: "Am învăţat să fiu conciliantă"

Diana Munteanu Niculescu: "Am învăţat să fiu conciliantă"

de Anca Nicoleanu    |    30 Aug 2012   •   17:56
Diana Munteanu Niculescu: "Am învăţat să fiu conciliantă"
● Jurnalul National: In toti anii in care ai moderat Conferinta de presa, au existat invitati care te-au inhibat? Care dintre ei au facut cele mai misto declaratii?
● Diana Munteanu Niculescu: Sunt deja cinci ani ai Conferintei de presa la Antena 2, ani frumosi in care am invatat multe alaturi de o echipa minunata, careia ii multumesc ori de cate ori am ocazia. Nu pot spune ca au fost invitati care m-au inhibat, insa recunosc ca au fost momente tensionate in emisiune si intrebari la care invitatii n-au vrut sa raspunda, deci, tot felul de situatii delicate prin care am trecut echipa si cu mine. Oricum, lucrurile n-au ramas asa: am insistat si, sub o forma sau alta, am primit un raspuns edificator sau, in tot cazul, lamuririle pe care telespectatorii le asteptau. Respect fiecare invitat in parte si incerc sa aflu adevarul despre lucrurile care au aparut in presa despre ei sau pe marginea vietilor lor. Ca sa dau un exemplu concret, uite, sa zicem ca povestea lui Briggite Sfat m-a impresionat foarte tare, iar daca vorbim de emotii... actorii Valentin Uritescu, Alexandru Arsinel si Rodica Popescu-Bitanescu sunt in topul meu, m-au emotionat teribil tocmai prin simplitatea si eleganta spuselor lor.

● S-a intamplat ca anumite momente tensionate din emisiune sa trebuiasca scoase la montaj, la dorinta expresa a invitatului?
● Nu, in ciuda faptului ca este inregistrata, sa stii ca emisiunea functioneaza in regim "live" si, din acest motiv, tot ce se vede pe sticla este exact ce se intampla in platou! Multumesc lui Dumnezeu (rade), pana acum nu s-a batut nimeni in platou si nici nu a plecat vreun invitat furios din cale-afara de pe scaunul Conferintei.

De-ar fi sa alegi sa prezinti unul dintre formatele existente pe piata tv de la noi, care-ar fi acela?
● Sper sa nu sune a cliseu, dar realmente sunt foarte fericita ca emisiunea Conferinta de presa intra in sezonul cu numarul 11 si, sincer, nu-mi doresc altceva, sunt foarte multumita cu ceea ce fac, cu formatul, cu echipa si colegii. Imi cer scuze, nu vreau sa para lipsa de respect sau interes fata de alte formate, insa iubesc Conferinta de presa mai mult decat orice alta varianta sau optiune.

● Nu demult, ai casigat "Turneul vedetelor" la tenis...
● Da, am castigat prima runda si echipa din care am facut parte a castigat si pentru mine finala. Tenis am jucat inca din clasele primare, dar nu de performanta, si joc din cand in cand de placere si azi. Sincer, pana la Turneul Vedetelor nu mai jucasem inca de cand am ramas insarcinata cu David, asadar, vorbim de o perioada de aproape patru ani si ma bucur ca nu m-am facut de ras sau ca nu i-am facut de ras pe altii care au avut incredere sa ma invite! (rade)

● Defectul tau cel mare e incapatanarea. Totusi, in ce situatii lasi de la tine?
● Oooff, da, din pacate... Insa in ultimii ani am invatat sa fiu concilianta si, de cand este David in viata mea, sunt muuuult mai rabdatoare si dispusa la tot felul de negocieri. Asta pentru ca imi dau seama ca nu-i poti pretinde nimic copilului tau, daca tu, ca parinte, nu esti primul si cel mai elocvent exemplu pentru el.

● Cine anume ti-ai dori sa accepte o Conferinta de presa, in noul sezon?
● Domnul Corneliu Vadim Tudor.

● Pe sotul tau, Claudiu Niculescu, de ce nu-l inviti?
● Hhhhmmm, nu stiu, poate pentru ca nici eu nu merg pe teren sa joc fotbal?! (rade)

×