x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Adrian Vasilescu: "Rămânem în criză”

Adrian Vasilescu: "Rămânem în criză”

10 Mar 2011   •   21:46

Consilierul guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu, prezent la dezbaterea organizată de GDS pe Codul Muncii, a susţinut că România este încă într-o perioadă critică, iar dacă vom reuşi să ieşim în această primăvară din recesiune, rămânem încă în criză.  "Suntem într-o perioadă foarte critică. Chiar dacă vom avea şansa să ieşim din recesiune, rămânem cu criza. Această criză schimbă lumea şi ne obligă să avem un alt stil de viaţă”, a precizat Vasilescu, precizănd că a observat că se fac multe confuzii între recesiune şI criză.

La rândul său, premierul Emil Boc, aflat şI el la dezbatere, a declarat că ieşirea din recesiune va reprezenta primul pas pentru depăşirea crizei economice, acest din urmă proces fiind unul de durată.

În urmă cu trei săptămâni, premierul afirma că, la sfârşitul primului trimestru al acestui an, România va ieşi oficial din recesiune şi că acela va fi momentul în care va avea loc relansarea politică a PDL şi a actualei coaliţii aflate la guvernare.

Totodată, Adrian Vasilescu, a afirmat că vom mai avea multe Coduri ale muncii, pentru că europenii vor face modificări în legislaţia muncii, iar România va trebui să facă acelaşi lucru.

×