x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie AERIUM AOVO PRO: Trotineta electrică care vă permite să vă lăsați mașina în garaj

AERIUM AOVO PRO: Trotineta electrică care vă permite să vă lăsați mașina în garaj

19 Apr 2024   •   15:41
AERIUM AOVO PRO: Trotineta electrică care vă permite să vă lăsați mașina în garaj

​​​​​​​Nu vă faceți griji, pentru că astăzi nu vom compara mașini și trotinete electrice. La urma urmei, este un cu totul alt tip de mijloc de transport.

Vă vom arăta doar că există situații în care o trotinetă electrică vă va fi la îndemână. Cu atât mai mult dacă cumpărați un model practic, compact și puternic precum AERIUM AOVO PRO. Care sunt principalele sale avantaje și unde puteți călători cu aceasta? În cooperare cu vânzătorul Aeriumshop.ro, vom analiza parametrii și funcțiile modelului.

Raport excelent performanță-preț

Dacă veți conduce trotineta AERIUM AOVO PRO exclusiv în oraș, puterea de 350 W va fi mai mult decât suficientă. În comparație cu întreaga piață, este medie, dar aparține modelelor de TOP din categoria sa de preț. În condiții ideale, puteți atinge viteze de până la 31 km/h, care pot fi limitate la 25 km/h în mod legal, astfel încât să nu fiți oprit de ora de vârf a dimineții sau chiar de o urcare minoră în pantă de până la 20%.

Ușoară și compactă, cu o gamă variată

Trotineta electrică AERIUM AOVO PRO are o sarcină utilă de 120 kg, dar cântărește doar 12,5 kg, așa că o puteți transporta cu ușurință nu numai din portbagajul mașinii la casă, ci și pe scări sau în transportul public. Prin urmare, mulți oameni o folosesc pentru rute mai lungi în combinație cu trenul sau autobuzul.

Chiar și trotineta în sine oferă o autonomie foarte bună, până la 35 km per încărcare. Din nou, greutatea dvs. este decisivă și, în același timp, tipul de teren și felul în care conduceți joacă un rol important. O baterie cu litiu de mare capacitate durează, în general, aproximativ 5 ore pentru a se încărca, dar este afectată de nivelul de descărcare. Astfel, puteți încărca trotineta electronică nu numai peste noapte, ci și în timpul orelor de școală sau lucru. Trebuie doar să aveți un încărcător la dvs.

Funcții inteligente pentru o conducere confortabilă și sigură

Gadgeturile tehnologice ar trebui să fie de la sine înțelese astăzi, dar nu le veți găsi la unele modele accesibile. Din fericire, nu este cazul trotinetei AERIUM AOVO PRO, care are mai multe funcții inteligente, precum și un afișaj LCD clar, datorită căruia puteți monitoriza constant viteza, starea bateriei și alți parametri. Prin urmare, nu este de mirare că a devenit deja câștigătorul testului celor mai bune trotinete electrice de mai multe ori.

Totodată, puteți descărca aplicația Aovo Pro din App Store sau Google Play, cu care puteți încuia trotineta pentru ca potențialii hoți să nu aibă nicio șansă. Roțile antiderapante fără cameră, o lampă LED și o lampă de avertizare spate asigură o călătorie în siguranță. Gradul de protectie IP64 asigură rezistența la apă și praf.

Limitator practic de viteză

Avantajul este că la trotinetele electrice se aplică aceleași reguli ca și la biciclete și alte vehicule nemotorizate – deci nu veți avea nevoie de permis de conducere. În plus, aveți opțiunea de a seta un limitator de viteză practic, care va fi util mai ales în oraș, deoarece garantează o călătorie lină chiar și în trafic intens. Viteza maximă admisă este de 25 km/h și doar 6 km/h pe trotuar, dar numai copiii trebuie să circule pe acolo. Pistele pentru biciclete, pistele pentru biciclete și marginea dreaptă a drumului clasic sunt destinate șoferilor adulți.

Design modern minimalist

Frumusețe în simplitate. Chiar și așa, putem caracteriza trotineta electrică dacă ne concentrăm doar pe aspectul său. Pe scurt, combinația de negru neutru și gri nu dezamăgește niciodată, iar mixul cu detalii roșii creează un efect interesant și îl face un mijloc de transport stilat către centrul orașului și pistele de biciclete adiacente.

Achiziționați de la un vânzător verificat

Când cumpărați, nu achiziționați doar produsul în sine, ci și servicii suplimentare. Magazinul online Aeriumshop.ro, specializat în trotinete electrice, vă va oferi 100% un serviciu clienți de înaltă calitate pentru AERIUM AOVO PRO. Aici, puteți comanda și diverse accesorii și piese de schimb și puteți alege dintr-o serie de modele interesante de trotinete electrice. Accesați site-ul și găsiți-vă trotineta preferată.

Cerințele legale pentru conducerea unei trotinete electrice pot varia de la o țară la alta. Operatorul trotinetei electrice este obligat să se informeze cu privire la reglementările legale actuale.

 

Sursa de imagine: Aeriumshop.ro

 

×