x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Al doilea director general interimar la conducerea Romgaz

Al doilea director general interimar la conducerea Romgaz

15 Feb 2021   •   12:08
Al doilea director general interimar la conducerea Romgaz

Un nou director general a fost numit la conducerea Societăţii Naţionale de Gaze Naturale Romgaz, începând cu data de 13 februarie 2021, pentru un mandat provizoriu de două luni. Aristotel Marius Jude l-a înlocuit pe Daniel Coreliu Pena, care s-a aflat în funcție timp de o lună, după revocarea lui Adrian Volintiru.

Jude şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al societăţii, în locul său fiind numit, temporar, Bogdan Nicolae Simescu.

"Consiliul de Administraţie al SNGN Romgaz SA, întrunit în şedinţa din data de 12 februarie 2021, prin Hotărârea nr. 10/12.02.2021, a luat act de demisia domnului Aristotel Marius Jude din funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie. Până la următoarea şedinţă a Consiliului de Administraţie, domnul Bogdan Nicolae Simescu va exercita atribuţiile de preşedinte al Consiliului de Administraţie. În aceeaşi şedinţă, Consiliul de Administraţie al SNGN Romgaz SA, prin Hotărârea nr. 11/12.02.2021, a numit pe domnul Aristotel Marius Jude în funcţia de director general al SNGN Romgaz SA, începând cu data de 13 februarie 2021, pentru un mandat provizoriu de două luni", se menţionează în comunicat.
 

×
Subiecte în articol: romgaz