x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Boagiu vrea un control al contestaţiilor formulate împotriva CNADNR pentru licitaţiile din 2009-2010

Boagiu vrea un control al contestaţiilor formulate împotriva CNADNR pentru licitaţiile din 2009-2010

08 Sep 2010   •   00:00

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Anca Boagiu, a aprobat miercuri, printr-un ordin, înfiinţarea unei comisii care va analiza contestaţiile firmelor împotriva Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) în cadrul licitaţiilor derulate în perioada 2009-2010, potrivit Mediafax.



"În calitate de autoritate care facem politici în domeniul transporturilor, nu dorim să răspundem financiar de greşelile din companiile naţionale din subordine sau din cauza firmelor contestatare de profesie. Unele dintre aceste firme pot fi îndreptăţite să iniţieze astfel de demersuri în instanţă, dar noi ne vom canaliza atenţia pe cei care se fac vinovaţi de blocarea nejustificată a proiectelor cu finanţare europeană pentru grave prejudicii aduse statului român", a declarat Boagiu într-un comunicat.

Activitatea de verificare se va desfăşura în perioada 8-15 septembrie, urmând ca la final comisia să îi prezinte ministrului rezultatele acesteia, în vederea dispunerii măsurilor care se impun.

De asemenea, Boagiu a înfiinţat marţi o comisie care să verifice activitatea Companiei de Drumuri, pentru a stabili cauza întârzierii proiectelor.

×
Subiecte în articol: economic