x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Boc a anunţat miniştrii că legea salarizării va fi negociată cu FMI

Boc a anunţat miniştrii că legea salarizării va fi negociată cu FMI

17 Noi 2010   •   22:21

Premierul Emil Boc i-a anunţat pe miniştri, în şedinţa de guvern, că forma finală a legii salarizării unitare va fi negociată în zilele imediat următoare cu FMI după care va fi aprobată de Guvern în şedinţă specială şi transmisă imediat la Parlament.

"Premierul a anunţat că legea va fi negociată cu FMI în zilele imediat următoare, joi şi vineri, după care va fi aprobată luni de Guvern şi transmisă imediat la Parlament, în vederea stabilirii calendarului de angajare a răspunderii", au relatat pentru Mediafax surse participante la şedinţă.

Premierul Emil Boc a anunţat la începutul săptămânii că proiectul legii salarizării unitare se va afla luni, 22 noiembrie, pe masa Birourilor Permanente ale celor două Camere ale Parlamentului, pentru stabilirea calendarului de angajare a răspunderii Guvernului.

Potrivit surselor citate, în varianta prezentată de Boc se arată că în 2011 vor fi creşteri salariale de până la 15% la toate salariile, pornind de la nivelul de acum al salariilor.

De asemenea, premierul a susţinut că pentru persoanele cu venituri mai mici de 1.000 de lei trebuie să se găsească o formă de compensare.

 

×