x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Care sunt avantajele unei călătorii cu autocarul în Germania?

Care sunt avantajele unei călătorii cu autocarul în Germania?

24 Noi 2022   •   18:12
Care sunt avantajele unei călătorii cu autocarul în Germania?

Fie că vei călători  în interes de serviciu, pleci în concediu sau doreşti să mergi în vizită la rude, o călătorie în Germania se va dovedi foarte confortabilă şi profitabilă, dacă alegi mijlocul de transport potrivit nevoilor tale. Alegând transportul cu autocarul, îţi oferi şansa de a te bucura de o călătorie sigură, comodă, dar şi accesibilă din punct de vedere financiar. Călătorind cu autocarul ajungi direct la destinaţie şi ai siguranţa că bagajele tale sunt transportate în cele mai potrivite şi bune condiţii, fără costuri suplimentare.

Ce mijloc de transport va fi mai eficient, în funcţie de numărul călătorilor?

Dacă alegi mijlocul de transport în funcţie de numărul călătorilor, atunci este bine să ştii că autocarul reprezintă una dintre cele mai eficiente variante. Atunci când eşti interesat de transport Germania persoane, profesioniştii în domeniu îţi pun la dispoziţie variante de transport cu autocarul, cu plecare din orice zonă şi la diferite capacităţi. O copmanie de transport internațional poate deţine autocare cu 20, 50, 60 sau 80 de locuri, precum şi maşini de transport tip microbuz. Ai astfel posibilitatea de a alege tipul de autocar care te avantajează cel mai mult, atunci când pentru tine contează numărul călătorilor. 

De ce servicii beneficiezi atunci când alegi să te deplasezi în Germania cu autocarul?

Dacă ai ales să te deplasezi către sau dinspre Germania cu autocarul, atunci vei avea acces la unul dintre cele mai bune servicii, oferite la cel mai înalt nivel de calitate şi profesionalism.

În primul rând, este bine să ştii că alegând autocar Germania pentru călătoria ta, vei avea parte de o experienţă plăcută, la bordul unora dintre cele mai noi şi performante vehicule. Autocarele deţin toalete proprii, precum şi instalaţii de  aer condiţionat, astfel că vei călători în cele mai bune condiţii, indiferent de perioada din an aleasă pentru călătorie.

De asemenea, maşinile puse la dispoziție sunt dotate cu sistem audio-video, WiFi, prize individuale şi  expresor de cafea. Confortul înseamnă o postură corectă a corpului pe toată durata călătoriei, astfel că autocarele oferă scaune rabatabile cu spaţii generoase între ele. Tot pentru confortul tău, unele firme de transport asigură și o masă caldă pe zi.

Siguranţa călătorilor este esenţială, astfel că maşina cu care vei călători va avea trei şoferi la bord, astfel încât călătoria să fie constantă şi sigură.

Ce costuri implică ruta Germania – România?

Atunci când îţi planifici o plecare către Germania, poţi alege autocarul, fiind unul dintre cele mai sigure și accesibile mijloace de transport. Îţi poţi face rezervare cu 2, 3 zile înainte de data preconizată pentru călătorie. De asemenea, este bine de ştiut că îţi poţi anula rezervarea cu cel mult 72 de ore înainte de termenul plecării.

Plata biletelor se poate efectua atât online, cât şi cash, odată ajuns la autocar. Dacă alegi plata în momentul îmbarcării, este bine de ştiut faptul că autocarul este prevăzut cu POS, astfel că poţi plăti biletul folosind cardul bancar. În ceea ce priveşte costul unui bilet Romania-Germania, acesta începe de la 140 Euro, iar uneori la plata online poți beneficia de o reducere.

Pentru bagaj nu se solicită nicio plată suplimentară. Atunci când alegi să călătoreşti cu cei mici, dacă au vârste cuprinse între 2 şi 12 ani, aceştia pot beneficia și ei de oferte.  Plecările către Germania au loc săptămânal, în zilele de marţi, miercuri, joi, vineri şi sâmbătă. Poţi fi preluat de acasă, în cazul în care nu există o sucursală în vecinătate.



 

×