x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Ce facilități oferă un hotel de 4 stele și cum îl alegi

Ce facilități oferă un hotel de 4 stele și cum îl alegi

16 Iun 2022   •   17:19
Ce facilități oferă un hotel de 4 stele și cum îl alegi
Sursa foto: Shutterstock

Unitățile de cazare pentru sejururile de vacanță găzduiesc numeroase facilități versatile, moderne și deosebite, răspunzând la dorințele tuturor clienților. Dacă pentru unii satele de vacanță, vilele private, campingul, pensiunile și cabanele sunt ideale, oferind un stil simplist și servicii de bază, pentru alți turiști primează eleganța, serviciile de top, varietatea de facilități și amplasarea cât mai apropiată de obiectivele turistice; toate acestea fiind regăsite la hoteluri!

Dorești să petreci sejurul la un hotel de lux, cu servicii excelente, poziționare perfectă și personal ospitalier? Atunci iată de ce un hotel de 4 stele îți va oferi tot confortul, relaxarea și dichisul de care ai nevoie în vacanța ta!

De ce să alegi un hotel de 4 stele?

Hotelurile de 4 stele sunt ideale pentru sejururile dichisite, în care nu trebuie să îți faci griji pentru sarcinile cotidiene, oferindu-ți deci o plajă largă de servicii și produse de care să te bucuri, indiferent de destinația aleasă! 

Dacă vrei o vacanță de neuitat, alege o cazare de 4 stele în Cap Aurora la unul dintre hotelurile all inclusive care oferă numeroase servicii „deluxe”, precum piscine și plajă privată, camere moderne, seri de divertisment, Kids Club, concerte live, mâncăruri pe alese și băuturi pentru toate gusturile!

Beneficiile hotelurilor de 4 stele

  • Curățenie permanentă. La hotelurile de 4 stele te vei bucura întotdeauna de camere curate și de lenjerii proaspăt spălate. Prosoapele și așternuturile de pat sunt schimbate la 2 zile, iar halatele la 3.
  • Intrare pentru clienți. Deoarece în sezonul estival turiștii doresc să viziteze obiective turistice și să se odihnească indiferent de orele din zi sau din noapte, hotelurile de 4 stele pun la dispoziție intrări speciale pentru oaspeți și pentru personal.
  • Camere moderne. Te vei bucura întotdeauna de camere moderne, aerisite și aranjate plăcut în sejururile la hotelul de 4 stele. Unitățile de cazare din această categorie trebuie să aibă cel puțin 15 camere în dotare.
  • Parcare spațioasă. Mergi cu mașina personală în vacanțe? Atunci optează întotdeauna pentru un hotel de 4 stele deoarece are o capacitate minimă de parcare de 40% din numărul camerelor. Când rezervi camera, anunță în cazul în care vei veni cu mașina personală sau cu transportul public.
  • Aer condiționat. Hotelurile de 3, 4 și 5 stele trebuie să aibă obligatoriu instalație de aer condiționat, așa că indiferent de temperatura de afară, tu vei putea seta întocmai câte grade dorești la tine în cameră!
  • Bagajist. Hotelurile de 4 stele pun la dispoziția turiștilor persoane care să-i ajute pe transportarea bagajului de la recepție și până la cameră, oferind totodată și o încăpere special amenajată pentru depozitarea lor în cazul în care oaspeții ajung mai devreme în incintă.
  • Cosmetice și produse pentru grupul sanitar. Deoarece dorești un concediu fără griji, hotelurile de 4 stele oferă în fiecare cameră sticluțe de șampon, cască de baie, set de trei prosoape/ oaspete, covoraș antiderapant, gel de duș, halat de baie, papuci de unică folosință și uscător de păr.
  • Electrocasnice și mobilier. Bucură-te de o vacanță completă cu facilități precum: internet wireless, telefon, room-service non-stop, minibar, televizor, pat confortabil, dulap pentru haine, mobilier practic etc.
  • Restaurant. Restaurantul hotelului de 4 stele trebuie să ofere mai multe tipuri mâncare, în funcție de regimurile alimentare ale oaspeților, precum alimentație carnată, omnivoră, vegană, vegetariană etc, băuturi alcoolice, răcoritoare, cafele și ceaiuri, bar de zi, separeuri, terasă în aer liber și restaurant în incinta hotelului, cofetărie.
  • Piscină. Un sejur perfect începe la un hotel de 4 stele care pune la dispoziție piscină, fie aceasta indoors sau outdoors. Unele unități de cazare oferă și plajă privată cu șezlonguri confortabile, umbrele și beach bar.
  • Facilități pentru copii. Kids Club, babysitter, piscinele pentru copii, locurile de joacă, activitățile, jucăriile, paturile speciale și scaunele de masă pentru bebeluși sunt doar câteva dintre serviciile pe care hotelurile de 4 stele le pun la dispoziția familiilor cu copii.

 

Hotelurile sunt unele dintre cele mai îndrăgite spații de primire din România deoarece pun la dispoziție camere private, facilități diverse, servicii generale, specifice și suplimentare, poziționări excelente etc. Un hotel de 4 stele îți poate răspunde la toate dorințele tale, încadrându-te totodată în bugetul alocat de vacanță! Ca să te bucuri de cele mai bune prețuri, caută ofertele early booking!

 

×