x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Ce relație trebuie să aibă o firmă profesionistă de pompe funebre din București cu instituțiile statului?

Ce relație trebuie să aibă o firmă profesionistă de pompe funebre din București cu instituțiile statului?

10 Iun 2022   •   16:21
Ce relație trebuie să aibă o firmă profesionistă de pompe funebre din București cu instituțiile statului?

Serviciile oferite de o firmă de pompe funebre București presupun o colaborare excelentă cu instituțiile statului implicate in evenimentele funerare. Acest lucru este necesar deoarece în pachetul furnizat familiilor îndoliate este inclusă și obținerea tuturor documentelor fără de care nu ar putea avea loc nicio înmormântare sau incinerare.

Pentru ca desfășurarea etapelor birocratice să decurgă optim, fără întârzieri nedorite, firmele funerare se asigură ca relaționarea cu părțile participante la primirea, verificare și semnarea actelor să fie una eficientă și în sprijinul rudelor care traversează momente dramatice în familie.

Rapiditatea cu care o firmă de pompe funebre Bucuresti poate rezolva problemele legate de actele necesare înmormântării sau incinerării este dată și de experiența acumulată în timp, personalul având un portofoliu de mii de evenimente funerare organizate, fiecare cu gradul său de complexitate. Așadar, atunci când apelați la serviciile acestor profesioniști, aveți siguranța că fluxul informațional nu se va bloca pe traseu și că totul va decurge în graficul stabilit.

 

Obținerea actelor necesare înhumării sau incinerării este parte integrantă din pachetul complet de servicii furnizate de firma de pompe funebre. Experiența personalului va contribui enorm la obținerea acestora în cel mai scurt timp posibil, în toate sectoarele capitalei și în zonele limitrofe.

 

Documente și servicii care implică ajutorul firmei de pompe funebre

 

Dintre actele de care aveți nevoie la un eveniment funerar și pe care firma de pompe funebre vă poate ajuta să le obțineți mult mai rapid decât dacă ați face acest lucru pe cont propriu sunt următoarele:

 

  • Certificatul constatator al decesului;
  • Certificatul de îmbălsămare;
  • Autorizația de la SANEPID;
  • Certificatul de deces;
  • Adeverința de înhumare;
  • Contractul de concesiune a locului de veci.

 

De asemenea, o firmă profesionistă de pompe funebre București oferă numeroase servicii funerare care acoperă toate situațiile posibile, precum:

 

  • Consultanță funerară predeces, oferită rudelor unei persoane foarte în vârstă sau bolnave în stadiu terminal;
  • Repatrierea decedaților – serviciu destinat familiilor care vor să recupereze trupul neînsuflețit al unui apropiat decedat în afara granițelor țării;
  • Incinerarea la cererea familiei sau exprimată ca ultimă dorință a celui plecat;
  • Preluarea decedatului de la morga spitalului.

 

Relația dintre o firmă profesionistă de pompe funebre și instituțiile statului începe încă de la constatarea decesului

 

Colaborarea echipei de pompe funebre cu instituțiile statului începe încă de la constatarea decesului, atunci când vă poate pune la dispoziție medicul personal al firmei care are drept de liberă practică sau vă poate îndruma către medicul de familie la care a fost înscrisă persoana decedată. La încheierea acestei etape, medicul eliberează certificatul medical constatator de deces (CMCD), după care firma de pompe funebre poate continua procedurile de organizare a înmormântării.

 

Firma de pompe funebre București vă poate ajuta și cu declararea decesului care trebuie făcută în termen de 72 ore de la constatare. În cazul în care decesul s-a produs prin sinucidere, accident sau alte cauze violente sau dacă înregistrarea decesului se face în mai mult de 72 ore de la data producerii acestuia, veți avea nevoie și de dovada eliberată de Parchet.

 

Nu în ultimul rand, din oferta de servicii funerare complete face parte și consilierea pentru întocmirea dosarului pentru ajutorul de înmormântare. Ajutorul acordat de CNPAS este un drept legal al tuturor pensionarilor și asiguraților, în conformitate cu Legea 263/2010.

 

Apelați la o firmă de pompe funebre București și veți scăpa de calvarul drumurilor între diverse instituții ale statului. Personalul firmei va rezolva cu promptitudine etapele ce implică obținerea actelor necesare evenimentului funerar.

×