x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Cum ne organizăm cumpărăturile de sărbători

Cum ne organizăm cumpărăturile de sărbători

23 Noi 2022   •   14:47
Cum ne organizăm cumpărăturile de sărbători
Sursa foto: pexels.com; Negative Space

Sărbătorile sunt mereu un prilej de bucurie, însă acestea vin la pachet cu o serie de pregătiri, de la organizarea și decorarea locuințelor sau pregătirea cadourilor, până la mesele festive pe care le putem organiza alături de cei dragi. Cu toate acestea, mersul la cumpărături în preajma sărbătorilor poate fi o adevărată provocare, de aceea este important să ne organizăm cumpărăturile de sărbători într-un mod cât mai eficient pentru a economisi atât bani, cât și timp.

Așadar, pentru a ne putea organiza cumpărăturile de sărbători într-un mod eficient, putem începe cu a ne organiza lista de cumpărături. Pentru a ne fi cât mai ușor, putem alege să răsfoim unui catalog Penny nou în care să găsim oferta Penny actuală. În acest fel, putem găsi produsele de care avem nevoie sau chiar să ne inspirăm din gamele de sărbători pentru a ști exact ce căutăm în momentul în care ajungem în supermarket. În același timp, un alt pas important este acela de a ne programa mersul la cumpărături într-un interval orar cât mai potrivit. În acest sens, este indicat să consultăm și un program Penny specific magazinului pe care dorim să îl vizităm pentru a ne asigura că avem suficient timp la dispoziție pentru cumpărături.

Mai mult, puteți să evitați mersul fizic la cumpărături dacă timpul nu vă permite, iar o bună alternativă ar fi aceea de Auchan comandă online. În acest fel, putem vizualiza diverse oferte Auchan direct în catalog Auchan online și ne putem comanda acasă toate produsele de care avem nevoie. Un avantaj ar fi faptul că putem plasa orice Auchan comandă online în același interval orar cu cel al unui program Auchan din orașul în care ne aflăm, evitând, în același timp, să pierdem timpul în trafic.

Produse speciale în catalog Penny nou

Cu toții ne dorim să găsim produse speciale de sărbători, cu gusturi inedite sau gusturi care să ne aducă aminte de copilărie, însă acest lucru nu ar trebui să ne facă să cheltuim o sumă prea mare de bani. De aceea, am putea să ne organizăm cumpărăturile urmând oferta Penny și să răsfoim un catalog Penny nou sau revista Penny actuală înainte de mersul la cumpărături. Mai mult, putem găsi și oferta Penny a produselor speciale pentru sărbătorile de iarnă, din care nu lipsesc cozonacii, turta dulce, fructele citrice sau figurinele de ciocolată, toate prezente în revista Penny. Dacă dispunem de un program mai încărcat, este bine să ne reamintim că putem vizita magazinele urmărind un program Penny, care este de Luni până Duminică în majoritatea orașelor. Avantajul cumpărăturilor fizice este acela că putem vedea produsele pe care le-am ales din revista Penny acasă și să ne asigurăm de calitatea acestora.

Auchan comandă online

O variantă foarte bună de a ne face cumpărăturile de sărbători este prin intermediul Auchan online. După ce am organizat lista de cumpărături cu produsele de care avem nevoie, nu ne rămâne decât să consultăm gama de oferte Auchan și să alegem produsele din catalog Auchan online. Nu numai că evităm aglomerația din magazine, dar avem și un mai bun control asupra bugetului alocat coșului de cumpărături și tindem să nu cumpărăm impulsiv produse pe care poate nu vom ajunge să le folosim. Pe lângă produsele alimentare pe care le putem achiziționa prin intermediul Auchan comandă online, putem să ne organizăm și o sesiune de cumpărături în gama de oferte Auchan pentru decorațiuni. Înainte de a plasa comanda pe Auchan online, putem să consultăm și un catalog Auchan pentru a vedea, pe îndelete, gama largă de produse, fără a ne îngrijora că nu ne încadrăm în program Auchan, care se închide la ora 22:00 în majoritatea orașelor.

×