x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Cursele cu feribotul pe Dunăre între Bechet și Oreahovo sunt suspendate

Cursele cu feribotul pe Dunăre între Bechet și Oreahovo sunt suspendate

03 Feb 2020   •   16:01
Cursele cu feribotul pe Dunăre între Bechet și Oreahovo sunt suspendate

Cursele cu feribotul pe Dunăre între punctele Bechet (România) şi Oreahovo (Bulgaria) au fost suspendate pe timpul nopţii din cauza nivelului scăzut al fluviului, informează Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Dolj.

Traversarea Dunării prin cele două puncte de frontieră se va face doar pe timp de zi, în intervalul orar 06.00 - 20.00.

"Autorităţile de frontieră bulgare au informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu cu privire la faptul că ferry-boat-ul care efectuează curse regulate între Bechet şi Oryahovo funcţionează doar pe timp de zi, în intervalul orar 06:00 - 20:00. Activitatea acestuia se suspendă pe timpul nopţii, din cauza nivelului scăzut al fluviului Dunărea", se precizează în comunicat.

Poliţia de frontieră recomandă tranzitarea celorlalte puncte de frontieră deschise traficului internaţional de la graniţa cu Bulgaria şi consultarea aplicaţiei "Trafic Online" disponibilă pe site-ul www.politiadefrontiera.ro, care prezintă o medie a timpului de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp. "Timpul de aşteptare este actualizat în timp real, fapt ce ajută utilizatorul să-şi reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute", se mai spune în comunicat.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: feribot dunăre bechet oreahovo