x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie FC Farul Constanţa a intrat în faliment.Contestaţia în anulare, respinsă

FC Farul Constanţa a intrat în faliment.Contestaţia în anulare, respinsă

22 Sep 2016   •   11:58
FC Farul Constanţa a intrat în faliment.Contestaţia în anulare, respinsă

Curtea de Apel Constanţa a dat soluţia în dosarul în care CC Insol SPRL, lichidator judiciar al debitoarei Clubul Sportiv Fotbal Club Farul Constanţa, care avea calitatea de contestator, iar mai multe persoane (printre care şi cinci foşti jucători) şi două instituţii erau „intimaţi“, materia dosarului fiind „faliment“, iar stadiu procesual - „contestaţie în anulare - recurs”. Tipul soluţiei a fost „respinge contestaţia în anulare“, iar soluţia pe scurt - „Respinge contestaţia în anulare, ca nefondată. Irevocabilă“.

Contestaţia în anulare era ultima cale de atac a FC Farul, după ce instanţa dăduse o soluţie defavorabilă în ce priveşte recursul depus de clubul constănţean la decizia din 12 octombrie 2015 a Tribunalului Constanţa de începere a procedurii falimentului, solicitată ca urmare a mai multor restanţe financiare.

În aceste condiţii, după cum a declarat Corina Curutz, administratorul CC Insol SPRL, „clubul a intrat în faliment, definitiv şi irevocabil. Am formulat contestaţie în anulare, care era ultima cale de atac, dar ea a fost respinsă. În continuare, se vor conserva bunurile, se vor evalua şi se vor vinde“.

Sursa: ziuaconstanta.ro

×