x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Ford a produs de două ori mai puţine B-Max decât anunţase în 2012. Va plăti penalităţi

Ford a produs de două ori mai puţine B-Max decât anunţase în 2012. Va plăti penalităţi

de IncomeMagazine    |    14 Feb 2013   •   08:35
Ford a produs de două ori mai puţine B-Max decât anunţase în 2012. Va plăti penalităţi
Sursa foto: ford.ro

Ford România a produs la uzina din Craiova 30.217 unităţi B-Max în 2012, de aproape două ori mai puţine decât s-a angajat în contractul de privatizare, urmând astfel să plătească penalităţi importante pentru nerealizarea numărului de autovehicule asumat.

"Până la 31 decembrie 2012, Ford România a produs 30.217 unităţi B-Max şi 26.991 de unităţi ale motorului EcoBoost de 1.0 l. Aceste volume de producţie au fost în principal motivate de cererea redusă din partea consumatorilor din toată Europa, ca urmare a profundei recesiuni înregistrate pe mai multe pieţe, astfel că producerea de automobile fără a avea comenzi din partea clienţilor nu a fost fezabilă”, au declarat pentru Income Magazine reprezentanţii Ford România.

Conform prevederilor Contractului de Privatizare, Ford a avut în plan să producă 60.000 de vehicule la fabrica din Craiova în 2012. „Neatingerea acestui obiectiv se va traduce în penalităţi, iar Ford va respecta în totalitate prevederile Contractului de Privatizare”, au adăgat reprezentanţii producătorului auto.

Citeste AICI despre valoarea penalitatilor ce vor fi platite de Ford Romania


Citeste si
Locuri de muncă în străinătate: Oferte în Dubai
LOCURI DE MUNCĂ. Joburi la Kaufland, Auchan, Lidl sau Mega Image
Qatar Airways recrutează însoţitori de bord. Care sunt cerinţele
Cum spala MAFIA RUSA banii in Cipru
Concedieri pe banda rulanda in sectorul bancar european

×
Subiecte în articol: ford romania penalitati