TRANSELECTRICA ADUCE BANI AVOCATILOR. Casa de avocatura Bostina si Asociatii a obtinut o cifra de afaceri de 7,4 milioane de euro dupa opt luni, cu un milion de euro mai mult decat cea realizata in intregul an 2005. Dinamica afacerilor a fost sustinuta de cresterea proiectelor importante la care a participat
casa de avocatura, cum ar fi listarea la Bursa a companiei Transelectrica, dezvoltarea retelei de birouri teritoriale si, nu in cele din urma, de dezvoltarea generala a economiei, a declarat Doru Bostina, avocatul coordonator.
PARTENERIAT. Societatea de avocati Musat&Asociatii se extinde pe piata reorganizarii si lichidarii societatilor aflate in insolventa prin infiintarea Casei de Insolventa Musat&Asociatii. Gheorghe Musat, membru fondator al firmei de avocatura, ii are ca parteneri in acest
proiect pe Roberto Mitruta si Radu Lotrean, membrii fondatori a doua societati in domeniul insolventei, Lichidator Grup - Iasi si, respectiv, Euroconsult - Cluj. Pe langa lichidarea societatilor aflate in insolventa, firma se va ocupa si de: inventarieri si evaluari de patrimoniu, consultanta de specialitate, consultanta in management, analize contabile si financiare.
SOLDAREA CRESTE INCASARILE. Reducerile practicate de magazine in lunile august-septembrie, care marcheaza finalul sezonului de vara si pregatesc lansarea colectiei de toamna-iarna, au adus comerciantilor incasari cu 20%-40% mai mari decat perioadele obisnuite. Chiar daca perioadele de reduceri ieftinesc o paleta foarte larga de produse, cele mai extinse sunt cele practicate in magazinele de haine si accesorii, unde preturile coboara pana la 70%-80%.
TRANSELECTRICA ADUCE BANI AVOCATILOR. Casa de avocatura Bostina si Asociatii a obtinut o cifra de afaceri de 7,4 milioane de euro dupa opt luni, cu un milion de euro mai mult decat cea realizata in intregul an 2005. Dinamica afacerilor a fost sustinuta de cresterea proiectelor importante la care a participat casa de avocatura, cum ar fi listarea la Bursa a companiei Transelectrica, dezvoltarea retelei de birouri teritoriale si, nu in cele din urma, de dezvoltarea generala a economiei, a declarat Doru Bostina, avocatul coordonator.
DEMISIE. Presedintele Hewlett-Packard (HP), Patricia Dunn, si alti doi manageri de varf ai companiei au fost convinsi sa demisioneze, ca urmare a implicarii in scandalul legat de investigatiile comandate de companie pentru identificarea angajatului care a dezvaluit presei informatii privind discutiile conducerii, relateaza Reuters.
HP a angajat detectivi particulari pentru
a investiga jurnalisti, dar si angajati si directori ai companiei. Scandalul este anchetat de autoritatile federale si de
cele ale Californiei. HP si-a cerut scuze jurnalistilor care au fost investigati de detectivii angajati de companie.