x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

de Jurnalul National    |    18 Mar 2008   •   00:00
Info

18 martie 2008: Băneasa Shopping City va fi inaugurat la 18 aprilie, centrul comercial fiind închiriat în totalitate, a anunţat dezvoltatorul

CANAL. Licitaţia pentru se­lec­ţia constructorului care va fi­na­li­za lucrările la canalul Du­nă­re – Bu­­cu­reşti, sistate în anul 1990, va avea loc în luna septembrie, după reactualizarea studiului de fezabi­li­­tate, potrivit ministrului Transporturilor, Ludovic Orban. Fi­na­li­za­rea proiectului necesită in­ves­tiţii de 450 de milioane de euro, conform estimărilor Ad­mi­nis­traţiei Ca­na­le­lor Navigabile Constanţa. În 1990 se realizaseră circa 70% din lu­crări, însă acestea nu au fost conservate.

 

LOCUINŢE. Dezvoltatorii scot la vânzare la Târgul Imobiliar Naţional TiMON, care se des­fă­şoa­ră între 19 şi 23 martie în Capitală, peste 20.000 de locuinţe amplasate în 70 de proiecte rezidenţiale. Din­­tre acestea, circa 17.000 de lo­cu­in­ţe sunt în Bucureşti, 1.000 în zona montană Prahova-Braşov, 500 pe litoral, 1.500 în provincie şi 500 în străinătate. (D. Ivan)

 

LICITAŢIE. ASTRA-UNIQA a fost declarată câştigătoare a licitaţiei organizate de către TAROM pentru atribuirea contractului de servicii de asigurare CASCO pentru aeronave civile şi piese de schimb şi de răspundere civilă. Suma totală asigurată pentru asi­gu­rarea CASCO a aeronavelor este de 452.000.000 USD, iar limita combinată unică pentru asigurarea de răspundere civilă faţă de terţi este de 750.000.000 USD. Printre clienţii ASTRA-UNIQA din domeniul aviaţiei se mai nu­mă­ră şi Aeroportul “Aurel Vlaicu”.

 

INAUGURARE. Băneasa Shopping City va fi inaugurat la 18 aprilie, centrul comercial fiind închiriat în totalitate, a anunţat dezvoltatorul. Complexul este un “mall de fashion” care va reuni sub acelaşi acoperiş zeci de branduri nou-intrate în România. Investiţia totală în Băneasa Shopping City se ridică la 150 de milioane de euro. Complexul face parte din zona comercială Băneasa, care mai include un hipermarket Carrefour, un magazin cash&carry Metro, o unitate de tip “do it yourself” Bricostore şi două centre de mobilă şi decoraţiuni interioare, Ikea şi Mobexpert. (Daniela Ivan)

×
Subiecte în articol: economic