x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

de Jurnalul National    |    08 Apr 2008   •   00:00

ROMPETROL. Compania Rompetrol a redus ieri preţul motorinei cu 0,06 lei pe litru, dar menţine tarifele actuale pentru benzină. Potrivit societăţii, reducerea are loc pe perioada 7-13 aprilie. Motorina Efix Euro 4 va costa 4,14 lei pe litru, în timp ce aceeaşi cantitate din sortimentul Super Euro 5 va putea fi achiziţionată cu 4,4 lei. (Daniel Ionaşcu)

 

FOND SOCIAL. Petrom şi Romgaz au transferat primele două tranşe către fondul social de gaze, destinat ajutorării persoanelor cu venituri reduse pentru achitarea facturilor la gaze. Petrom a plătit în total 14,54 milioane de lei, în vreme ce Romgaz a contribuit cu 16,85 milioane de lei. Tranşele sînt aferente lunilor februarie şi martie. (Daniel Ionaşcu)

 

ACHIZIŢIE. Oltchim Rîmnicu Vîlcea va prelua la sfîrşitul lunii mai de la Petrom societatea Petrochemical Argeş, a declarat ieri Constantin Roibu, directorul combinatului. El nu a precizat valoarea tranzacţiei, dar a menţionat că în 2012 jumătate din afacerile Oltchim, estimate la 2,5 miliarde de euro, vor fi asigurate de Petrochemical Argeş.

×
Subiecte în articol: economic