x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

de Jurnalul National    |    01 Mai 2008   •   00:00

AJUTOR. Comisia Europeană (CE) a autorizat un ajutor în valoare de 143 de milioane de euro pe care România intenţionează să îl acorde grupului american Ford pentru producţia de vehicule şi motoare la Craiova, proiecte care implică inve

AJUTOR. Comisia Europeană (CE) a autorizat un ajutor în valoare de 143 de milioane de euro pe care România intenţionează să îl acorde grupului american Ford pentru producţia de vehicule şi motoare la Craiova, proiecte care implică investiţii totale de 600 milioane de euro. Ajutorul nu este acordat în cadrul unui sistem de ajutoare existent. Datorită nivelului ridicat al ajutoarelor şi costurilor de investiţii implicate, măsura a trebuit notificată Comisiei pentru o evaluare individuală în vederea aprobării. (E.S)

VACANŢE LA ŢARĂ. Pensiunile membre ale Asociaţiei Naţionale a Turismului, Rural, Ecologic şi Cultural din judeţele Braşov, Buzău, Cluj, Covasna, Harghita, Maramureş şi Neamţ vor derula în perioada 5 mai-15 iunie programul “Vacanţă la ţară”. În cadrul acestui program, un sejur de şase zile la o pensiune de două margarete va costa 150 de lei de persoană sau 195 de lei de persoană la pensiunile de trei şi patru margarete. (Elena Stan)

×
Subiecte în articol: economic