x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

29 Iun 2006   •   00:00
ROMEXPO. O delegatie de oameni de afaceri romani s-a deplasat la Chisinau unde are loc in perioada 27 iunie-1 iulie manifestarea intitulata Zilele economiei Romaniei in Republica Moldova organizata de Romexpo in colaborare cu Camera de Comert si Industrie a Romaniei si cu Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti. (Daniela Ivan)

DEMITERI. Ministrul Transporturilor, Constructiilor si Turismului, Radu Berceanu, a demis ieri din functie pe directorul general al Autoritatii Rutiere Romane (ARR), Ioan Tatar, si pe directorul general al Companiei Nationale Cai Ferate CFR SA, Traian Preoteasa. Conducerea directiei ARR va fi preluata de directorul general adjunct, Stancu Sotir, iar directia CFR SA va fi preluata de directorul general adjunct, Viorel Scurtu.

PROCES. Sorin Marica, directorul general al societatii Dracula Park, intentioneaza sa actioneze in judecata Regia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS), daca institutia va rezilia contractul de asociere prin care cele doua parti au convenit asupra realizarii Parcului Turistic si de Agrement Snagov. Conform contractului, partea care doreste rezilierea plateste asociatului daune interese. Dracula Park are 13.804 actionari si un capital social de circa 82 miliarde de lei vechi.

×
Subiecte în articol: economic