x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

31 Mai 2006   •   00:00
CERCETARE. Guvernul va simplifica procedurile de vanzare a institutelor de cercetare. Astfel, va fi eliminata anexa ce asigura mentinerea si dezvoltarea, dupa privatizare, a activitatilor de cercetare-dezvoltare. De asemenea, au fost eliminate conditiile impuse potentialilor cumparatori si abrogarea prevederii in baza careia asociatiile de salariati sunt considerate precalificate pentru negocieri sau licitatii.

ASOCIERE. Firma de avocatura Tuca, Zbarcea & Asociatii s-a asociat cu George Musliu, fostul vicepresedinte al Consiliului Concurentei, si echipa sa. "Asocierea cu George Musliu si echipa sa aduce plus valoare abordarii noastre de pana acum, in special din perspectiva economica a problemelor de concurenta, incluzand elemente de analiza si strategie economica", a declarat Stefan Damian, coordonatorul departamentului Concurenta, din cadrul firmei de avocatura.

FINANTARE PENTRU GLINA. Banca Europeana de Investitii (BEI) a acordat Romaniei credite in valoare de 55 milioane euro, pentru infrastructura si protectia mediului. Astfel, pentru reabilitarea statiei Glina va fi alocata suma de 25 de milioane de euro, iar pentru extinderea infrastructurii localitatilor mici si mijlocii vor fi alocati 29,4 milioane euro, restul finantarii fiind completata cu fonduri PHARE si alocatii bugetare. (Elena Stan)

×
Subiecte în articol: economic