x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

03 Noi 2005   •   00:00
DAEWOO. Societatea din Craiova mai poate produce automobile sub marca Daewoo pana in ianuarie, dupa ce General Motors a prelungit acordul de licenta care a expira luna trecuta, potrivit ministrului Economiei, Codrut Seres. Pana atunci mai trebuie lamurita o singura clauza, astfel incat echivalentul coreean al AVAS sa recunoasca in pretul pe care il vom plati pentru pachetul majoritar toate datoriile companiei si sa nu ne trezim ca apar alte pretentii financiare", a precizat Seres. (Adrian N. Ionescu)

FALIMENT. Producatorul de ingrasaminte chimice Sofert Bacau va intra in faliment, dupa ce instanta locala a dispus deschiderea acestei proceduri si a desemnat firma Sierra Quadrant drept lichidator al combinatului, informeaza un raport remis Bursei de Valori Bucuresti, citat de Mediafax. Termenul-limita pentru depunerea creantelor este 19 decembrie. Actionarul majoritar al combinatului este societatea Interagro, cu 59% din capital.

TRANSPORTURI. UE recomanda autoritatilor sa urgenteze privatizarea societatilor feroviare, sporirea investitiilor in dezvoltarea flotei fluviale si continuarea restructurarii TAROM. "In raportul Comisiei Europene exista o recomandare pentru urgentarea privatizarii companiilor feroviare, care s-ar putea confrunta cu cele mai mari probleme in momentul aderarii la UE", a declarat negociatorul-sef al Romaniei cu UE, Leonard Orban.

×
Subiecte în articol: economic