x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

29 Oct 2005   •   00:00
DUPA FOTBAL URMEAZA MASS-MEDIA. Sebastian Bodu, seful Fiscului, a atentionat trusturile de presa din Romania sa-si plateasca datoriile catre bugetul de stat, la fel ca toti ceilalti agenti economici care nu si-au achitat impozitele. "Trusturile de presa care au datorii, si le vor plati. Tratamentul trebuie sa fie egal pentru toti contribuabilii, indiferent ca sunt din presa, din fotbal, fac suruburi sau se dau cu parasuta. Nu pot sa dau un termen, dar va spun: pana la finele mandatului meu, voi recupera foarte multe din datoriile existente", a declarat Bodu la postul Radio Romania Actualitati. El a adaugat ca si in cazul patronilor din presa - ca in cazul tuturor datornicilor - se va merge pana la atragerea raspunderii patronilor, directorilor sau administratorilor. (Daniela Ivan)

E-PROFIL. Astazi la ora 13:10, la Antena 3, in emisiunea E-Profil, realizata de colegul nostru Dan Constantin, sunt prezentate sincopele legislative care afecteaza Bursa de Valori Bucuresti (BVB) intr-un interviu cu Stere Farmache, directorul general al BVB.

Teodor Chirica, directorul general al Nuclearelectrica, aduce informatii in premiera legate de dezvoltarea centralei de la Cernavoda. Gunter Konig, presedintele Prosche Bank, evalueaza piata auto romaneasca.

×
Subiecte în articol: economic