x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

06 Dec 2006   •   00:00
COD FISCAL. Guvernul va discuta astazi normelor metodologice de aplicare a Codului Fiscal pentru 2007. Ministerul Finantelor a anuntat ca a finalizat normele metodologice, dupa ce acestea au fost discutate cu partenerii sociali, pe care le-a si pus pe site-ul www.mfinnate.ro. Acestea vor intra in vigoare la 1 ianuarie 2007 o data cu Legea Codului Fiscal, care a fost aprobata de Parlament la inceputul lunii iulie. (Daniela Ivan)

PARTENERIAT. Raiffeisen Banca pentru Locuinte (RBL) si Volksbank Romania au incheiat un parteneriat prin intermediul caruia produsul de economisire-creditare pentru domeniul locativ al RBL va fi vandut prin agentiile si sucursalele Volksbank. "Pentru inceput, este un proiect-pilot doar in Bucuresti si, in functie de rezultatele obtinute, va fi extins si in tara", a declarat ieri presedintele RBL, Ionut Costea.

GAZARII IT. Gaz de France a cumparat ieri de la Distrigaz Sud serviciile de dezvoltare a programului de gestionare a site-urilor colosului francez. Gaz de France este si actionarul majoritar al companiei romane. De altfel, echipa celor cinci programatori (webmasteri) de la Distrigaz administreaza toate cele 12 site-uri ale Gaz de France si ale filialelor sale. Valoarea contractului este de circa 120.000 de euro anual, iar obiectul sau este asigurarea gestionarii automate a actualizarii site-urilor, astfel incat incarcarea noilor date sa poata fi facuta si de personal nespecializat in programare.
Softistii romani ies astfel in evidenta inca o data. Contractul este destul de neobisnuit pentru relatiile dintre companiile straine care le controleaza pe cele romane, mai uzual fiind exportul de profit prin achizitii ale firmelor din Romania de bunuri si servicii ale patronilor straini. (Adrian N. Ionescu)

×
Subiecte în articol: economic