x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

23 Noi 2006   •   00:00
CONSOLIDARE OBLIGATORIE. Proprietarii constructiilor cu risc seismic ridicat vor fi obligati sa permita intrarea autoritatilor in imobilele pe care le detin, pentru activitati de expertizare, proiectare sau de executie a lucrarilor de consolidare sau alte asemenea lucrari. Locatarii vor fi instiintati in acest sens cu cel putin 30 de zile calendaristice inainte de inceperea lucrarilor. Daca proprietarii refuza accesul, autoritatile vor putea intra in aceste spatii pe baza unei hotarari a instantei, a decis, ieri, Guvernul.

COJOCARU, REALES IN CONDUCEREA UFI. George Cojocaru (foto), presedinte si director general Romexpo, a fost reales pentru a patra oara consecutiv in Comitetul Director al Asociatiei Mondiale a Industriei Expozitionale (UFI), cu ocazia celui de-al 73-lea Congres, care s-a desfasurat in perioada 8-11 noiembrie 2006 la Beijing. Congresul UFI a apreciat platforma lansata de presedintele Romexpo care are in vedere sustinerea infiintarii unei academii europene pentru industria targurilor, incurajarea si sprijinirea tinerilor profesionisti din industria targurilor, precum si intarirea legaturilor dintre membrii UFI cu alte asociatii internationale. (Daniela Ivan)

900 DE APARTAMENTE IN BANEASA. Proiectul Rose Garden va cuprinde peste 900 de apartamente in 11 blocuri cu un nivel de inaltime de 9 si 11 etaje, ce vor fi amplasate in cartierul Baneasa din Capitala. Complexul mai cuprinde 3.000 de metri patrati de spatii comerciale si 1.100 de locuri de parcare subterane si supraterane. Valoarea investitiei derulate de compania Globe Trade Center Romania este estimata la 80 de milioane de euro. Ansamblul va fi dezvoltat pe un teren cu o suprafata de 28.000 de metri patrati. (Daniela Ivan)

×
Subiecte în articol: economic