x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

20 Noi 2006   •   00:00
BUGET. Guvernul discuta astazi a patra rectificare bugetara din acest an, prin care ar urma sa se acorde fonduri suplimentare ministerelor. Cele mai mari sume vor pleca la Ministerul Transporturilor (656,4 milioane lei), Ministerul Muncii (572 milioane lei) si la MAI (171,2 milioane lei). Suplimentarile cele mai mici vor fi catre Ministerul Public (38,6 milioane lei) si Ministerul Educatiei (42,8 milioane lei).

AUTOSTRAZI. La sedinta comuna a guvernelor roman si ungar, partea romana s-a angajat sa termine constructia Autostrazii Transilvania si a Coridoului IV pana in 2013, a declarat ieri ministrul delegat pentru Lucrari Publice, Laszlo Borbely. Efortul financiar presupus de cele doua proiecte se ridica la 9 miliarde de euro, bani alocati de la buget din credite externe si din fonduri de coeziune.

OPINIE. Vicepresedintele PC, deputatul Nicolae Popa, sustine ca ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, ar trebui sa-si dea demisia de onoare, acesta fiind "singurul gest de barbatie care ii poate scuza neprofesionalismul". Potrivit lui Popa, conservatorii au spus clar ca noul Cod Fiscal nu corespunde actualului nivel de dezvoltare al IMM-urilor.

×
Subiecte în articol: economic