x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

13 Noi 2006   •   00:00
CAMPANIE. Romanii vor invata cum trebuie sa actioneze in situatiile de risc provocate de inundatii. Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor a lansat campania de informare si educare a populatiei din zonele cu risc la inundatii. Pentru inceput vor fi infiintate in mediul rural 20 de Ecocentre. Angajatii acestor Ecocentre impreuna cu membrii comunitatii locale vor realiza simulari ale unor posibile inundatii.

FINANTARE. BRD a acordat imprumuturi in valoare de aproximativ 210 milioane de euro clientilor intreprinderi mici si mijlocii, in doar cinci luni dupa lansarea pachetelor Ristretto pentru IMM-uri si Simplis Credit. Ristretto IMM se adreseaza microintreprinderilor si IMM-urilor si este caracterizat de documentatie minima si de rapiditatea deciziei de finantare - 15 minute.

PRIVATIZARE. Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) va prezenta Guvernului pana la sfarsitul anului reglementari pentru simplificarea procedurilor de privatizare. Saptamana aceasta, AVAS scoate la licitatie active ale unor firme cu datorii, al carui pret de pornire depaseste zece milioane de dolari.

×
Subiecte în articol: economic