x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

04 Noi 2006   •   00:00
RAFO. Fiecare familie a celor trei decedati in accidentul de miercurea trecuta, de la RAFO, va primi un ajutor financiar in valoare de 10.000 de dolari, bani de la companiile Calder-A si Petrochemical Holding, care detin controlul asupra rafinariei. Sprijinul este acordat pe langa compensatiile prevazute in contractul de munca si pe langa ajutorul de 25.000 de lei acordat de administratorul rafinariei. (Elena Stan)

CRITICI. UPC-Astral a anuntat ieri ca propunerea ANRC de a amana cu un an reducerea tarifelor de interconectare pentru Orange si Vodafone afecteaza in mod direct tarifele platite de clientii sai catre retele de telefonie mobila. "Ultimele initiative referitoare la tarifele de interconectare ne pun in situatia de a opera intr-un mediu lipsit de predictibilitate si ne lipsesc de posibilitatea de a trasa un plan de afaceri coerent", a declarat Dinu Malacopol, director in cadrul companiei. (Cristian Ionita)

BODU S-A RAZGANDIT. Dupa ce a fost initiatorul ideii cu vanzarea garilor, Sebastian Bodu, presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (foto), a declarat ca vanzarea garilor nu e oportuna, desi este legala. "Cred ca executarea unor active apartinand CFR este legala, dar nu stiu daca este oportuna, avand in vedere ca aceste sume vor fi incasate prin plata voluntara, ca urmare a rectificarii bugetare", a spus Sebastian Bodu. (Daniela Ivan)

CEC. Guvernul a decis sa interzica bancii care va prelua pachetul majoritar al Casei de Economii si Consemnatiuni optiunea de a realiza fuziunea dintre sucursala deja detinuta in Romania si CEC, au spus surse guvernamentale, citate de Mediafax.

TRAFIC. Vehiculele de peste 7,5 tone care poseda autorizatie de circulatie pe DN 1 pot circula din nou pe ruta normala DN 1 - Ploiesti - Brasov. Restrictia datorata lucrarilor de la Comarnic a fost ridicata, a anuntat Federatia Operatorilor Romani de Transport.

×
Subiecte în articol: economic