x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

01 Noi 2006   •   00:00
PROCES COSMOTE IGCTI. Cosmote Romania ar putea actiona in instanta IGCTI, institutia care a organizat licitatia pentru atribuirea ultimelor doua licente de telefonie mobila 3G, urmand sa ia o decizie in perioada urmatoare, a anuntat directorul general al companiei, Nikolaos Tsolas. "In prezent, analizam raspunsul dat de Inspectoratul General de Comunicatii si Tehnologia Informatiei (IGCTI) la contestatia depusa cu privire la rezultatele licitatiei 3G. Vom anunta la momentul oportun care va fi decizia noastra", a spus Tsolas.

FUZIUNE. Dupa stergerea datoriilor catre stat, Termoelectrica va disparea, fiind absorbita de catre Hidroelectrica, potrivit ministrului Economiei, Codrut Seres, citat de NewsIn. Ordonanta privind stergerea datoriilor companiei depinde de avizul Mi-nisterului Finantelor si de cel al Justitiei. Pe de alta parte, in aceste zile este asteptat anuntul Transelectrica privind compania selectata pentru consultanta in vederea restructurarii sistemului energetic. (Adrian N. Ionescu)

GAZELE, SCUMPITE PENTRU INFLATIE. Decizia de majorare a pretului la gaze in noiembrie a fost adoptata dupa ce BNR a atras atentia ca supraperformanta in reducerea inflatiei in acest an ar putea duce la cresterea inflatiei in anul 2007, a declarat ieri premierul Calin Popescu Tariceanu. Tariceanu a amintit ca rata inflatiei era prognozata la inceputul anului la peste 6%, dar s-a redus dupa primele noua luni la circa 5,5%.

×
Subiecte în articol: economic