x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

30 Oct 2006   •   00:00
INVESTITIE. Grupul Renault vrea sa faca un centru pentru proiectarea si dezvoltarea de modele auto in valoare de 125 de milioane de euro pe un teren de 258 ha apartinand unitatii militare de aviatie si parasutism din Titu - Boteni care si-a incetat activitatea. Terenul apartine Ministerului Apararii si trebuie transferat prin Hotarare de Guvern in proprietatea CJ Dambovita.

RECUPERARE. Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a reusit sa readuca in patrimoniul societatii Siderca otelaria cu convertizoare si furnalul aglomerare suflante, care din 2004, in mod ilegal, au fost executate de Lemntrans si un cesionar al sau. AVAS trebuie sa recupereze creantele detinute asupra Siderca in valoare totala de peste 55,3 milioane de euro. (Elena Stan)

DAEWOO. Finalizarea tranzactiei prin care statul va rascumpara actiunile Daewoo Automobile Romania, pentru 60 de milioane de dolari, va avea loc la inceputul lui noiembrie, a declarat Codrut Seres, ministrul Economiei, citat de Mediafax. "Pe langa Ford, General Motors si Chery Automobile (China), s-a aratat interesata de preluarea Daewoo si firma indiana Tata", a spus Seres.

×
Subiecte în articol: economic