x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

25 Apr 2007   •   00:00
DAEWOO PRIVATIZARE. AVAS va incepe negocierile pentru privatizarea Automobile Craiova in luna iunie sau iulie cu o singură companie, pană in prezent fiind depuse oferte neangajante de către companiile Ford şi General Motors, au declarat surse guvernamentale. AVAS vinde 72,4% din acţiunile companiei. Potrivit surselor citate, in perioada imediat următoare va fi elaborat caietul de sarcini şi va fi publicat un anunţ de privatizare pentru depunerea ofertelor angajante.

CERNAVODĂ 2. Reactorul 2 al Centralei de la Cernavodă va fi pornit la 5 mai, cu o intarziere de zece zile faţă de termenul iniţial, intrucat antreprenorii proiectului nu au depus la timp documentaţia de calitate a lucrărilor, iar unitatea va funcţiona la capacitate maximă după o perioadă de cel puţin trei luni. "Punerea in funcţiune a reactorului va fi intarziată cu o săptămană sau maximum două săptămani, pană la 5 mai, pentru că antreprenorii Nucleramontaj şi TMUCB nu au reuşit să adune la timp documentele de calitate", a declarat directorul Unităţii 2 a centralei, Nicolae Mărculescu.

KTRACK - MONITORIZARE GPS. UTI va participa la Campionatul Naţional de Rally Raid - Etapa Trofeul Capitalei, organizat in perioada 27-30 aprilie 2007, in calitate de partener şi furnizor al sistemului de monitorizare GPS KTrack. Utilizarea acestui sistem este o premieră in Romania, el fiind folosit pentru prima dată la competiţia Paris Dakar.

SALAM SĂSESC. Instanţa supremă a decis că salamul săsesc rămane marca societăţii Cristim, prin această hotărare definitivă şi irevocabilă firma avand caştig de cauză in procesul cu Tabco - Campofrio. Procesul a fost declanşat in ianuarie 2005, de Campofrio, care a chemat in instanţă Cristim şi Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM), după ce Comisia de Apel a acestei instituţii a dispus emiterea certificatului de inregistrare a mărcii "salam săsesc" către Cristim. Decizia Comisiei a nemulţumit 39 de procesatori, care s-au văzut nevoiţi să renunţe la produs.

×
Subiecte în articol: economic