x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

de Jurnalul National    |    06 Aug 2007   •   00:00
PESTĂ PORCINĂ. Aproximativ 20.000 de porci vor fi sacrificaţi in perioada următoare la o fermă din localitatea Cenei, din judeţul Timiş. Potrivit lui Ioan Jeleriu, director al Direcţiei Sanitar Veterinare din judeţ, la complexul in cauză a apărut un focar de pestă porcină. In zilele următoare, inspectorii DSV vor recolta probe şi de la restul fermelor aparţinănd concernului Smithfield. (D.I.)


PROCES
. Tribunalul Iaşi a respins contestaţia formulată de Zaharia Scrotter impotriva contractului de asociere in participaţiune a SC Iulius Group şi Consiliul Local al Minicipiului Iaşi. Instanţa a constatat că Zaharia Scrotter nu justifică interesul legitim in promovarea unei astfel de acţiuni şi nu are calitate procesuală activă. In urma sentinţei, Schrotter a fost obligat să plătească Iulius Group suma de 34.000 lei reprezentănd cheltuieli de judecată.


PRIVATIZARE. Guvernul va emite o lege specială pentru privatizarea Automobile Craiova, pentru că pretenţiile companiei Ford, singurul ofertant, nu se incadrează in cadrul legislativ actual, a declarat Sebastian Vlădescu, preşedintele Comisiei de privatizare. Reprezentanţii Ford nu au cerut facilităţi fiscale, insă vor să fie clarificate toate problemele legate de societatea Automobile Craiova, de la cele referitoare la datoriile către stat pănă la cele legate de răspunderea pentru maşinile produse de fostul proprietar Daewoo şi aflate in circulaţie.

×
Subiecte în articol: economic