x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie ING și-a rezolvat problemele tehnice; toate serviciile sunt funcţionale

ING și-a rezolvat problemele tehnice; toate serviciile sunt funcţionale

10 Sep 2016   •   21:00
ING și-a rezolvat problemele tehnice; toate serviciile sunt funcţionale

Toate serviciile ING sunt în prezent funcţionale, iar clienţii pot efectua tranzacţii cu cardul la comercianţi şi la bancomat, anunţă reprezentanţii ING Bank România. 

"Serviciile ING sunt funcţionale. Acum şi tranzacţiile cu cardul la comercianţi şi la bancomat sunt disponibile. Ne cerem scuze încă o dată pentru toate neplăcerile create. Am tratat situaţia cu maximă prioritate şi am lucrat cu toate resursele necesare pentru a rezolva problemele tehnice cat mai repede posibil. Continuăm să monitorizăm stabilitatea serviciilor", precizează Iosefina Frolu, Head of Corporate Communication ING Bank Romania, într-un comunicat remis AGERPRES. 

Banca a anunţat în cursul serii că ATM-urile, sistemele de acceptare a cardurilor ING şi serviciul Home'Bank au fost indisponibile pentru clienţii băncii din cauza unor erori în sistemul de stocare a datelor. 

"Vă informăm că astăzi, 10 septembrie, orele 13:00, sistemul de stocare a datelor a început să genereze erori în operare. Ca urmare a acestei situaţii tehnice neprevăzute, atât reţeaua de ATM-uri, sistemele de acceptare a cardurilor ING cât şi serviciul Home'Bank au devenit indisponibile", menţiona ING Bank România. 

Reprezentanţii băncii afirmă că această problemă tehnică nu a pus niciun moment în pericol datele şi disponibilităţile băneşti ale clienţilor ING. 

"Lucram împreună cu furnizorii sistemului afectat în regim de maximă urgenţă pentru remedierea acestei situaţii în cel mai scurt timp posibil. Această problema tehnică nu a pus niciun moment în pericol datele şi disponibilităţile băneşti ale clienţilor ING, care sunt în deplina siguranţă. Vom informa periodic clienţii cu privire la stadiul remedierii acestei situaţii neplăcute. Ne cerem scuze pentru toate neplăcerile create şi vă asigurăm că, împreună cu furnizorul platformei tehnice afectate, tratăm rezolvarea acestei probleme în regim de maximă prioritate", a precizat Iosefina Frolu, Head of Corporate Communication ING Bank Romania, în comunicatul citat. 

ING Bank oferă servicii bancare unui număr de peste 34 milioane de clienţi individuali, companii sau instituţii din peste 40 de ţări.AGERPRES

×