x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Ion Tiriac, cel mai bogat roman

Ion Tiriac, cel mai bogat roman

de Florina Zainescu    |    16 Noi 2005   •   00:00
Ion Tiriac, cel mai bogat roman

Omul de afaceri Ion Tiriac este primul roman miliardar in dolari potrivit Top 300 Cei Mai Bogati Romani realizat de revista Capital. El l-a devansat pe Iosif Constantin Dragan a carui avere a ramas de 850 milioane de dolari

Omul de afaceri Ion Tiriac (foto) este primul roman miliardar in dolari potrivit Top 300 Cei Mai Bogati Romani realizat de revista Capital. El l-a devansat pe Iosif Constantin Dragan a carui avere a ramas de 850 milioane de dolari. Pe locul trei se afla Sorin Ovidiu Vantu, cu o avere de circa 750 milioane de dolari. Pe urmatoarele doua pozitii se situeaza fratii Micula si familia Paunescu, cu averi estimate la 700-750 milioane de dolari. Pe locul sase vine omul de afaceri Ioan Nicolae, cu 500-550 milioane de dolari, urmat de Gigi Becali si Dinu Patriciu, cu 400-450 milioane de dolari. Pe locul noua se situeaza familia Voiculescu (350 milioane de dolari), iar pe zece Dan Grigore Adamescu (320 milioane de dolari).

BOOM. Romanul care a reusit cea mai spectaculoasa crestere a averii in ultimul an e Iulian Dascalu a carui avere a crescut cu circa 500%, la 115-120 milioane de dolari dupa finalizarea complexului Iulius Mall de la Timisoara. (Florina Zainescu)

×
Subiecte în articol: economic milioane dolari