x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Licitaţii pentru centură

Licitaţii pentru centură

14 Iul 2010   •   00:00

Modernizarea ultimelor două tronsoane ale Centurii Bucureşti, în lungime de circa 20 de kilometri, care vor face legătura cu autostrăzile A1 şi A2, va costa 381,54 milioane de lei, fără TVA (89,8 milioane de euro), potrivit Mediafax.
În acest sens, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România va organiza licitaţii, finanţarea proiectelor fiind asigurată de la bugetul de stat.

Licitaţia pentru lărgirea la patru benzi a tronsonului dintre DN 2 şi A2 (Autostrada Bucureşti - Constanţa), cu o lungime de 11,45 kilometri, vizează lucrările de proiectare şi execuţie şi are o valoare estimativă de 243,42 milioane de lei, fără TVA (57,31 milioane de euro, fără TVA). Lucrările vor presupune amenajarea a patru intersecţii, mutarea utilităţilor, realizarea a trei pasaje şi un pod, precum şi amenajarea unei parcări pe partea stângă a drumului la kilometrul 16+400. Ofertele pot fi depuse până la sfârşitul lunii august, iar garanţia de participare este de 4,8 milioane de lei.

Licitaţia pentru lărgirea la patru benzi a tronsonului dintre DN 7 şi A1 (Autostrada Bucureşti - Piteşti), în lungime de 8,7 kilometri, are o valoare estimativă de 138,12 milioane de lei, fără TVA (32,52 milioane de euro, fără TVA). Lucrările vor viza modernizarea a trei poduri şi cinci pasaje, precum şi amenajarea unei parcări pe partea stângă a drumului la kilometrul 58+500.
Ofertele pot fi depuse până la 30 august, iar garanţia de participare este de 2,76 milioane de lei.

×
Subiecte în articol: economic