x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Lucrările de mentenanță la Piața Amzei din Capitală se ridică la peste 73,7 milioane de lei

Lucrările de mentenanță la Piața Amzei din Capitală se ridică la peste 73,7 milioane de lei

21 Apr 2020   •   11:42
Lucrările de mentenanță la Piața Amzei din Capitală se ridică la peste 73,7 milioane de lei

Administraţia Pieţelor Sector 1 a lansat licitaţia pentru servicii de operare şi mentenanţă a Pieţei Agroalimentare Amzei, se arată pe site-ul SICAP. Contractul va avea o durată de trei ani, iar valoarea estimată a acestuia este de 73.773.332 lei.

În cadrul concesiunii, operatorul economic va desfăşura următoarele activităţi: reparaţii capitale pentru asigurarea funcţionarii la parametrii normali; obţinerea autorizaţiilor necesare; servicii de administrare, gestionare şi mentenanţă a activelor publice existente în piaţă; amenajarea spaţiilor şi dotarea cu mobilier specific; întreţinerea spaţiilor; servicii de asigurare şi menţinere a curăţeniei în perimetrul pieţei; servicii de întreţinere şi reparare a instalaţiilor de apă şi canalizare, energie electrică, reparaţii şi întreţineri curente ale imobilului.

Valoarea minimă a redevenţei este de 17.000 de euro.

În cadrul criteriilor de atribuire, valoarea redevenţei constituie 50%, iar criteriile tehnice tot 50%, reprezentând: caracteristici tehnice ale sistemului de control acces în vederea fluidizării accesului auto în parcarea subterană; timpul minim de acces în parcarea subterană; posibilitatea citirii automate a numerelor de înmatriculare surprinse de camerele CCTV; contorizarea staţionării; posibilitatea de plată a taxei de staţionare; soluţii tehnologice pentru eficientizare termică şi energetică a clădirii.

Ofertanţii trebuie să aibă un nivel minim al cifrei de afaceri anuale pe ultimii trei ani, 2016-2018, cel puţin egal cu 3.500.000 lei. Trebuie să susţină valoarea investiţiei, achitarea redevenţei, obţinerea autorizaţiilor necesare funcţionării şi costurile de operare şi mentenanţă pe toată perioada contractului. Susţinerea acordată de unul sau mai mulţi terţi este luată în considerare cu condiţia ca ofertantul să poată demonstra că dispune efectiv de resursele respective, necesare pentru executarea contractului de concesiune.

×
Subiecte în articol: piaţa amzei mentenanta