x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Mâine, angajaţii Ministerului Turismului vor merge la serviciu cu bicicleta sau RATB

Mâine, angajaţii Ministerului Turismului vor merge la serviciu cu bicicleta sau RATB

de Elena Stan    |    21 Sep 2011   •   15:12

Elena Udrea, ministrul dezvoltarii regionale si turismului, sarbatoreste ziua de 22 septembrie Ziuna Europeana fara masini in cadrul institutiei pe care o conduce. In consecinta, personalul MDRT va renunta, pentru o zi, la mersul cu masina.

Ziua Europeana Fara Masini este o initiativa a Uniunii Europene si face parte din Saptamana Europeana a Mobilitatii. Pe 22 septembrie, in fiecare an, in marile orase europene traficul este oprit pentru cateva ore. Initiativa Uniunii Europene a fost imbratisata de 90 de localitati din Franta, 629 de localitati din Spania, 51 de localitati din Portugalia, iar in Romania s-au inscris peste 40 de localitati.

In contextul preocuparilor legate de protectia mediului inconjurator, Ziua Europeana Fara Masini a devenit ziua fara masini si in Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului.

Ca urmare a acestei initiative, angajatii MDRT vor renunta la masinile personale sau de serviciu si vor folosi bicicleta sau mijloacele de transport in comun.

×