x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Micul, vedeta grătarului de 1 Mai. La ce riscuri se expun consumatorii?

Micul, vedeta grătarului de 1 Mai. La ce riscuri se expun consumatorii?

27 Apr 2016   •   22:03
Micul, vedeta grătarului de 1 Mai. La ce riscuri se expun consumatorii?

Asociația Pro Consumatori (APC) a achiziționat din marile structuri comerciale (hipermarketuri/supermarketuri) 25 tipuri de mititei, în vederea realizării unui studiu prin care să atragă atenția în ceea ce privește conținutul acestor produse și potențialele efecte asupra sănătății consumatorilor. (...)

Studiul privind calitatea mititeilor face parte din Campania Națională de Informare și Educare: ”Hrană sănătoasă – o investiție pe termen lung în sănătatea noastră”. Prin această campanie, Asociaţia Pro Consumatori (APC) își dorește să promoveze un stil de viață sănătos și să tragă un semnal de alarmă în privința unor produse alimentare bogate în sare, zahăr și grăsimi și a unor aditivi alimentari care prezintă un risc ridicat asupra sănătății consumatorilor.

Studiul a fost realizat de către o echipă de experți a APC, coordonată de către conf. univ. dr. Costel Stanciu.
Mititeii sunt semipreparate culinare realizate din amestec de cărnuri, provenite de la o specie sau mai multe specii, apă, condimente, sare şi bicarbonat de sodiu.

La fabricarea mititeilor analizaţi s-au folosit următoarele ingrediente:...............

Află care e adevărul despre micii pe care îi vei mânca de 1 mai!

×