x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Ministrul Economiei: „Eu cred că 2016 poate fi un an de succes pentru România”

Ministrul Economiei: „Eu cred că 2016 poate fi un an de succes pentru România”

29 Noi 2015   •   23:41
Ministrul Economiei: „Eu cred că 2016 poate fi un an de succes pentru România”

Ministrul Economiei în Guvernul Cioloș a spus, la Digi24, că 2016 poate fi un an de succes pentru România, chiar dacă ar exista o scădere în Europa. „Noi putem să ne găsim în continuare piețe de desfacere”, a spus Costin Borc.

„Ați menționat numai îngrijorările economice, să nu mai vorbim de îngrijorările de securitate, care sunt mult mai mari, dar pentru România 2015 este un an cu exporturi la maximum, care arată bine. 2016 este un an care arată bine din toate prognozele economiștilor. Eu cred că 2016 poate fi un an de succes pentru noi. Scăderea costurilor materiilor prime înseamnă un avantaj pentru construcții, pentru toți cei care le folosesc, scăderea prețurilor la oțel va însemna o creștere a construcțiilor”, a spus Costin Borc.

„Noi putem să ne găsim în continuare piețe de desfacere, indiferent dacă ar exista o scădere în Europa. Sunt voci care spun că România ar putea să aibă un rol în Africa, sunt voci care spun că Iranul este și piață care crește și e o piață extraordinară, de nu suntem acolo?”, a adăugat ministrul Economiei. 

×
Subiecte în articol: Costin Borc