x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Monitorul Oficial, pe scurt

Monitorul Oficial, pe scurt

16 Iun 2006   •   00:00
FARA RETETA. Farmacistul poate elibera medicamente fara prescriptie medicala daca pacientul este in tranzit si nu isi poate continua tratamentul ori daca este bolnav cronic cunoscut de farmacist sau daca se afla in evidentele farmaciei ca utilizator al medicamentului solicitat, dar din diverse motive nu a putut ajunge la medic. Prevederea face parte din decizia Colegiului Farmacistilor din Romania, de modificare si completare a Codului deontologic al farmacistului, publicata in MO 514.

CABINETE. Ordonanta de urgenta privind vanzarea spatiilor proprietate privata a statului sau a unitatilor administrativ-teritoriale, cu destinatia de cabinete medicale, a fost aprobata prin Legea 236 publicata in MO 236 la 14 martie.

ARENA. Primaria municipiului Bucuresti a lansat anuntul pentru proiectul "Arena Bucurestilor", ce urmeaza a se face prin parteneriat public-privat. Anuntul de intentie privind Sala Polivalenta de 16.000 de locuri a fost publicat in MO 116, partea a VI-a.

GAZE. Distrigaz Sud intentioneaza sa organizeze licitatie publica deschisa in trimestrul III, 2006, pentru "infiintare distributie gaze naturale" in localitatea Ulmi, Dambovita.

COMPENSATII. Drepturile persoanelor persecutate din motive politice de dictatura instaurata cu incepere de la 6 martie 1945, precum si celor deportate in strainatate ori constituite in prizonieri au fost modificate de Legea 232 publicata in MO 508 la 13 iunie.

CANALIZARE. Bobalna, Rapolt, Boiu, Folt si Rapoltel din judetul Hunedoara vor avea canalizare menajera si pluviala. MO a publicat in numarul 118 din partea a VI-a anuntul pentru achizitia publica a proiectului tehnic dat de Consiliul Local Rapoltu Mare. (Selectie facuta de Adrian Mihai)

×
Subiecte în articol: economic