x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie (P) Cum să obții rapid un împrumut de nevoi personale cu ajutorul brokerului de credite?

(P) Cum să obții rapid un împrumut de nevoi personale cu ajutorul brokerului de credite?

30 Mar 2022   •   13:20
(P) Cum să obții rapid un împrumut de nevoi personale cu ajutorul brokerului de credite?

Atunci când dorești să accesezi un credit de nevoi personale ai de luat în considerare ofertele de la diverse bănci sau instituții non-bancare, să te informezi temeinic despre comisioanele, taxele, ratele pe care le vei achita lunar, precum și despre dobânda aferentă fiecărei oferte în parte.

Pentru a-ți ușura acest proces, poți apela la un broker, specialist în creditare, autorizat și înregistrat la ANPC ca intermediar de credite.

Brokerul de credite este în măsură să centralizeze informațiile legate de proiectul tău și săți ofere soluții de finanțare compatibile cu situația ta financiară, care pot asigura succesul în obținerea sumei dorite.

În obținerea finanțării potrivite pentru tine, un broker de credite profesionist va respecta nevoile tale și va identifica acea ofertă care se încadrează profilului tău financiar.

Specialistul în creditare are un rol foarte important în acest proces de solicitare și obținere a împrumutului mult dorit, încă din momentul în care te decizi să accesezi un credit și până în punctul în care l-ai obținut și ai primit, deja, banii necesari în cont.

Cum te ajută brokerul de credite să obții rapid un credit de nevoi personale?

• Identifică (pe baza experienței sale financiar-bancare îndelungate) tipul de ofertă care se mulează cel mai bine pe contextul tău financiar.

• Colaborând cu o multitudine de instituții bancare și non-bancare, acesta îți poate dezvălui cu ușurință cele mai bune 3 oferte de credite de nevoi personale (cu sau fără garanție) existente în acel moment pe piața financiar-bancară din România.

• Îți explică pe îndelete fiecare comision/ cost și îți furnizează un tabel personalizat de rambursare pentru proiectul tău.

• Este alături de tine la fiecare pas, oferindu-ți sprijin în deslușirea termenilor financiaribancari și explicând cât mai la obiect felul în care se va desfășura procesul de creditare.

• Întocmește dosarul de creditare cu multă atenție. Un dosar de creditare bine întocmit înseamnă mai multe șanse de a obține împrumutul solicitat.

• Poate negocia pentru tine (în situații specifice) anumiți termeni și/sau costuri din contractul de credit. Acest aspect te ajută să accesezi cel mai bun împrumut pentru tine și nevoile tale din acel moment.

• Studiază împreună cu tine contractul de creditare și punctează toate informațiile necesare pentru ca tu să înțelegi pe deplin ce presupune acesta.

• Ai parte de susținere și informare corectă pe toată durata procesului de creditare .

• Este alături de tine până în momentul încasării banilor aferenți împrumutului. Brokerul de credite te poate ajuta inclusiv după acest moment, pentru soluționarea oricăror nevoi financiare ulterioare.

Așadar, brokerul de credite te ajută cu toate aspectele importante în procesul de creditare, pentru ca tu să faci cea mai bună alegere pentru tine și, astfel, să eviți toate riscurile și neplăcerile, dar și drumurile pe care le-ai face și discuțiile pe care le-ai purta dacă ai trece singur prin această experiență.

Un broker de credite profesionist te poate ajuta să obții aprobarea unui credit de nevoi personale și virarea banilor direct în contul tău în 1-5 zile lucrătoare, în funcție de complexitatea împrumutului solicitat.

Cât costă serviciile unui broker de credite?

Serviciile brokerului de credite sunt gratuite și 100% transparente. Când lucrezi cu un specialist în creditare, nu trebuie să-ți faci griji că ar exista costuri ascunse. Intermedierea dosarului de credit se face cu un comision de 0 lei și te ajută să economisești resurse financiare semnificative.

Un specialist în creditare îți oferă servicii gratuite de brokeraj bancar, dar și sprijin constant pe tot parcursul procesului de creditare. Reușești astfel să faci cele mai avantajoase alegeri și ești îndrumat către cei mai buni profesioniști din domenii adiacente pentru a beneficia de servicii de calitate și rezultate rapide (de exemplu, în cazul unui credit ipotecar: notar, evaluator, asigurator, etc.).

Beneficii ale colaborării cu un broker de credite (pe scurt):

• Servicii personalizate de brokeraj bancar (gratuite pentru tine).

• Flexibilitate în creditare (portofoliul brokerului de credite conține o multitudine de oferte de creditare).

• Asistență permanentă până în momentul semnării contractului de credit și încasării banilor.

• Economie de timp și fără stres. • Posibilitatea de a compara mai multe oferte (fără diminuarea scorului FICO).

• Accesarea unui credit potrivit și avantajos pentru tine.

• Parcurgerea rapidă și în siguranță a procesului de creditare.

Specialiștii în creditare de la AVBS Credit, companie de brokeraj de credite cu 15 ani de experiență în domeniu, înregistrată la ANPC și parte din Asociația Română a Brokerilor de Credite, sunt pregătiți să te îndrume, să te informeze și să te ajute pe tot parcursului procesului de creditare să obții, din peste 150 de soluții financiare disponibile, oferta de creditare compatibilă cu nevoile tale.

Compania AVBS Credit a intermediat până în prezent aproximativ 400.000.000 euro, colaborând cu mai mult de 30 de bănci și IFN-uri și fiind prezentă în peste 20 orașe din România.

Apelează la brokerii de credite AVBS pentru know-how bancar de elită, dar și pentru accesarea în siguranță a creditului de nevoi personale. Accesează astăzi o educație financiară gratuită pentru decizii financiare care să te avantajeze pe termen lung!

×