x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Oferte online pentru porci de Crăciun. La ce trebuie să fie atenți cumpărătorii

Oferte online pentru porci de Crăciun. La ce trebuie să fie atenți cumpărătorii

de Redacția Jurnalul    |    22 Noi 2023   •   12:45
Oferte online pentru porci de Crăciun. La ce trebuie să fie atenți cumpărătorii
Sursa foto: Hepta

Întrucât sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, prețurile la carne au început să crească. Mai mult, au apărut pe internet oferte de vânzare a porcilor de Crăciun.

Porcul de Crăciun se va cumpăra online în 2023. Site-urile cu anunţuri şi reţelele sociale sunt pline de oferte. La ce trebuie să fim atenți

Astfel că un porc de mărime medie costă circa 700 de lei, iar comercianții asigură și transportul până la uşa clientului. Porcul viu costă de la 15 lei/kg iar animalul gata tranșat costă de la 18 lei/kg.

Apariția anunțurilor online este provocată mai ales de pestea porcină care a dus la închiderea târgurilor de animale iar crescătorii nu mai au opțiuni de a vinde. 

Pe site-urile de anunţuri se găsesc astfel de cumpărat porci vii sau carnea tranșată, porționată, tocmai bună de pus la congelator. 

În acest context, specialiștii atrag atenția cumpărătorilor să verifice înainde de unde achiziționează carne de porc pentru a fi siguri de calitatea produsului. Astfel că este indicat să solicite inclusiv buletinele de analizare de la medicul veterinar.

 

×
Subiecte în articol: porc craciun online