x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Preluarea Panebo Gaz de către Gaspeco L&D a fost autorizată de Consiliul Concurenței

Preluarea Panebo Gaz de către Gaspeco L&D a fost autorizată de Consiliul Concurenței

31 Ian 2020   •   13:18
Preluarea Panebo Gaz de către Gaspeco L&D a fost autorizată de Consiliul Concurenței
Sursa foto: gaspeco.ro

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care compania Gaspeco L&D SA a preluat Panebo Gaz SRL, potrivit unui comunicat al autorităţii de concurenţă.

Gaspeco L&D SA desfăşoară operaţiuni de comercializare Gaz Petrolier Lichefiat (GPL) pe următoarele segmente de activitate: îmbuteliere şi distribuţie GPL în butelii, distribuţie GPL vrac, distribuţie GPL Auto, comercializarea de GPL cu ridicata.

Activitatea Panebo Gaz SRL constă în achiziţionarea, îmbutelierea şi distribuţia de GPL prin reţeaua proprie şi prin parteneri.

Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte substanţială a acesteia şi nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea acestora cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: gaspeco panebo consiliul concurenţei