x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Principalele motive pentru care să apelezi la un detectiv privat

Principalele motive pentru care să apelezi la un detectiv privat

13 Ian 2021   •   13:03
Principalele motive pentru care să apelezi la un detectiv privat

Apelarea la un detectiv particular poate părea un lucru extraordinar pentru mulți dintre noi. Un termen pe care până nu demult l-am auzit folosit doar în filmele americane de acțiune devine astăzi din ce în ce mai uzual și în țara noastră.

Aceasta și prin prisma faptului că, oricât ar părea de neobișnuit, apelarea la un detectiv particular ne poate rezolva o mulțime de lucruri. Iar aceasta în condițiile în care și serviciile unor specialiști precum detectivpremium.ro au devenit astăzi accesibile aproape oricui este interesat. 

 

Servicii oferite de detectivpremium.ro

Să vedem însă care sunt principalele situații pentru care ai putea apela la un detectiv particular în ziua de astăzi. Deși poate părea hilar, unul dintre cele mai dese motive pentru care persoanele fizice apelează la serviciile detectivilor privați este verificarea fidelității.

Indiferent că vorbim despre o simplă suspiciune legată de partenerul de viață sau despre anumite asigurări pe care oamenii și le iau înainte de a-și uni destinele, verificarea fidelității face parte din portofoliul detectivilor privați.

De asemenea, aventurile extraconjugale pot constitui probe solide în instanță, astfel că o investigație în vederea divorțului te poate aduce aproape în mod obligatoriu față în față cu un detectiv particular.

 

Angajații-problemă devin istorie

Nu puține sunt cazurile în care companiile apelează la serviciile de tip detectivpremium.ro pentru verificări suplimentare în rândul angajaților. Sunt situații în care unii angajați nu își îndeplinesc sarcinile trasate sau care alocă timp activităților extraprofesionale, în loc de cele trasate de șefii ierarhici. De asemenea, sunt unități pentru care secretul profesional este la mare preț, astfel încât înstrăinarea sa gratuită sau contracost a informațiilor de ordin intern poate aduce mari prejudicii firmelor.

Și în acest caz, o verificare suplimentară a angajaților problemă poate conduce la luarea unor măsuri disciplinare întemeiate în cadrul unei companii. Totodată, multe companii își fac un titlu de glorie din racolarea celor mai performanți angajați.

Din acest punct de vedere, simpla analiză a unui CV nu mai este de ajuns. O investigație a trecutului celor pe care îi dorim în rândul companiei ne poate scuti de probleme viitoare, având totodată ca efect maximizarea performanțelor în interesul nostru.

Nu în ultimul rând, apelarea la un detectiv privat poate deveni o necesitate atunci când avem de-a face cu dezbaterea unei moșteniri sau cu preluarea activelor unei companii. Din acest punct de vedere, identificarea unor informații de tip patrimonial direct de la sursă ne poate oferi o apreciere la justa valoare și în totalitate a unor bunuri sau active care ni se cuvin.

Un lucru extrem de important în viața unui părinte îl reprezintă verificarea periodică sau constantă a activității propriilor copii. Din acest punct de vedere, sunt destule cazurile în care adolescenții chiulesc de la școală sau sunt implicați în diferite grupuri infracționale de care părinții nu au habar.

Prin urmare, apelarea la un detectiv privat poate aduce liniște în viața de familie, prin identificarea la timp a eventualelor derapaje din partea minorilor, fie prin simpla monitorizare a activității pe rețelele sociale și în spațiul virtual. 

×