x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Romavia: Zbor direct pe ruta Bucureşti - Strasbourg

Romavia: Zbor direct pe ruta Bucureşti - Strasbourg

25 Apr 2007   •   00:00
Romavia: Zbor direct pe ruta Bucureşti - Strasbourg

Compania aviatică Romavia reia cursele regulate destinate publicului larg. Prima rută, inaugurată luni este Bucureşti - Strasbourg. Iar din 1 mai urmează zboruri săptămanale tur-retur către Nurenberg, cu escală la Targu-Mureş şi Tel Aviv.

CĂLĂTORI. Primii clienţi ai charterului Romavia au fost luni europarlamentarii romani care au fost foarte incantaţi că au in sfarşit linie directă către Strasbourg, pană unde fac doar două ore şi 45 de minute. "Pană acum trebuia să facem escală la Viena, Paris sau Munchen, iar din biroul din Bucureşti pană in cel de la Parlamenul European făceam cam opt ore", ne-a declarat europarlamentarul Silvia Ciornei. "Circa 60 de persoane lucrează pentru Secretariatul General al CE şi sunt 300 de medici romani in Strasbourg şi imprejurimi", ne-a declarat Marcel Alexandru, consulul general al Romaniei la Strasbourg.

Zborurile sunt programate pentru zilele de luni şi de joi, cu plecare de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă - Otopeni şi sunt efectuate cu o aeronavă tip BAE 146-200, cu o capacitate de 99 de locuri. Un bilet dus-intors costă 236 de euro, inclusiv taxe.

×
Subiecte în articol: economic